8mm film digitalizálás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fényképretusálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképretusáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 40 fényképretusáló közül! Korrekt 8mm film digitalizálás árak: 2200-4200 Ft/tekercs. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 fényképretusáló most online

Zoltán L.

Zoltán L.

Kedvezményt adok

Tamás M.

Tamás M.

Tapasztalt vagyok

Nagy A.

Nagy A.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a 8mm film digitalizálás Kecskeméten?

2200 - 4200 Ft/tekercs

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképretusálók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképretusálót!

 • 8mm film digitalizálás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gyors szállítás és probléma megoldás

 • 8mm film digitalizálás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Imádtam 🤩

Bertalan
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Férjem és én sem rajongunk igazán azért, ha fényképeznek minket, viszont szerettük volna egy profira bízni, hogy az igazán fontos pillanatokat megörökítse. (Nem bántuk meg azóta se 😄) Gabival minden alkalom gördülékeny volt, pár perc alatt sikerült feloldódnunk neki köszönhetően, végig azt erősítette bennünk, hogy jól csináljuk és csodás lesz a végeredmény. (Így is lett 😍). Könnyű volt őszintén mosolyogni és nem érezte egyikünk se kényszernek.

Anna
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Petit karitatív tevékenysége során ismertem meg. Menhelyen élő állatokról készített promó videót, hogy ezzel világítson rá az örökbefogadás fontosságára. Amikor az esküvőm megörökítéséhez kerestem videóst, nem volt kérdés számomra, hogy őt kérem fel. Kreatív videóiban az fogott meg, hogy kiváló érzéke van ahhoz, hogy melyek azok a jelenetek amelyekre nagy hangsúlyt kell fektetni, amiket ki kell ragadni egy hosszú videó anyagból, hogy mik azok a pillanatok amik hang nélkül is sokatmondóak és fontosak. A nyitó és záró jelenetek, ahogy felépíti az egész videót ahhoz kreativitás kell, ami pedig benne megvan. Ezen túlmenően megnyugtató volt számomra a tudat, hogy annak ellenére, hogy ő egy egyszemélyes stáb, mivel több kamerával dolgozik, több kameraállásból, kizárt annak az esélye, hogy valami, vagy valaki is lemaradjon. Ha pár szóval kellene jellemeznem, akkor, szuper kreatív, udvarias, jól együttműködő, lelkiismeretes és segítőkész ember!

Szandra
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kislányom 1. szülinapja alkalmából voltunk Ritánál, a hely amit varázsolt csodálatos, Róla nem is beszélve. Ért a gyerekek nyelvén, türelmes, kedves, árad belőle a nyugalom és a szeretet, az elhivatottság a munkája iránt. Örülök hogy ő nála voltunk fotózáson, legközelebb is őt választanánk.

Bianka
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Krásne fotografie, rozhodne odporúčam

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképretusáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképretusáló 8mm film digitalizálás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vályogház tetőcsere: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a vályogház tetőcsere átlagára 4600 - 8600 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Kecskeméten?

Most 41 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLYOGHÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: vályogház tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a vályogház tetőcsere mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A vályogház tetőcsere és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas