Fénykép digitalizálás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fényképretusálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképretusáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 44 fényképretusáló közül! Korrekt fénykép digitalizálás árak: 2800-5300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 fényképretusáló most online

Péterné B.

Péterné B.

Tudok segíteni.

Erzsébet V.

Erzsébet V.

Közeli megoldás.

Réka T.

Réka T.

Érdekel.

Mennyibe kerül a fénykép digitalizálás Kecskeméten?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképretusálók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképretusálót!

 • Fénykép digitalizálás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gyors szállítás és probléma megoldás

 • Fénykép digitalizálás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Imádtam 🤩

Bertalan
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Férjem és én sem rajongunk igazán azért, ha fényképeznek minket, viszont szerettük volna egy profira bízni, hogy az igazán fontos pillanatokat megörökítse. (Nem bántuk meg azóta se 😄) Gabival minden alkalom gördülékeny volt, pár perc alatt sikerült feloldódnunk neki köszönhetően, végig azt erősítette bennünk, hogy jól csináljuk és csodás lesz a végeredmény. (Így is lett 😍). Könnyű volt őszintén mosolyogni és nem érezte egyikünk se kényszernek.

Anna
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Petit karitatív tevékenysége során ismertem meg. Menhelyen élő állatokról készített promó videót, hogy ezzel világítson rá az örökbefogadás fontosságára. Amikor az esküvőm megörökítéséhez kerestem videóst, nem volt kérdés számomra, hogy őt kérem fel. Kreatív videóiban az fogott meg, hogy kiváló érzéke van ahhoz, hogy melyek azok a jelenetek amelyekre nagy hangsúlyt kell fektetni, amiket ki kell ragadni egy hosszú videó anyagból, hogy mik azok a pillanatok amik hang nélkül is sokatmondóak és fontosak. A nyitó és záró jelenetek, ahogy felépíti az egész videót ahhoz kreativitás kell, ami pedig benne megvan. Ezen túlmenően megnyugtató volt számomra a tudat, hogy annak ellenére, hogy ő egy egyszemélyes stáb, mivel több kamerával dolgozik, több kameraállásból, kizárt annak az esélye, hogy valami, vagy valaki is lemaradjon. Ha pár szóval kellene jellemeznem, akkor, szuper kreatív, udvarias, jól együttműködő, lelkiismeretes és segítőkész ember!

Szandra
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kislányom 1. szülinapja alkalmából voltunk Ritánál, a hely amit varázsolt csodálatos, Róla nem is beszélve. Ért a gyerekek nyelvén, türelmes, kedves, árad belőle a nyugalom és a szeretet, az elhivatottság a munkája iránt. Örülök hogy ő nála voltunk fotózáson, legközelebb is őt választanánk.

Bianka
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Krásne fotografie, rozhodne odporúčam

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképretusáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképretusáló fénykép digitalizálás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

PVC tetőszigetelés: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a pvc tetőszigetelés átlagára 3400 - 6500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőszigetelők - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőszigetelőt Kecskeméten?

Jelenleg 46 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PVC TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőszigetelő?

Egy tetőszigetelő ezzel a munkával bízható meg: pvc tetőszigetelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőszigetelő?

Egy jó tetőszigetelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: pvc tetőszigetelés?

A pvc tetőszigetelés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőszigetelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas