Húsvéti fotózás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 40 fotós közül! Korrekt húsvéti fotózás árak: 11100-20900 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 fotós most online

Evelin E.

Evelin E.

Tudok segíteni.

Barnabás I.

Barnabás I.

Közeli megoldás.

Gábor G.

Gábor G.

Érdekel.

Mennyibe kerül a húsvéti fotózás Kecskeméten?

11100 - 20900 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Húsvéti fotózás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kislányunk születése óta, immáron lassan 5 éve járunk ide fotózásra. Csilla végtelenül kedves, türelmes, nagyon jól kezeli a gyerekeket, és a nem mosolygós felnőtteket is :) Gyönyörűek a díszletek, legalább 4-5 féléből lehet választani, rengeteg csodaszép ruhája van, különböző méretekben, stílusokban, kiegészítőkkel, gyerekeknek is, akik a nagy munka végén finomságot is kapnak. Akármilyen morcin érkezik a kislányom, a végeredményen ez valahogy sosem látszik, és nem akar hazajönni onnan :) Gyönyörű, természetes képeket kapunk mindig. Szívből ajánlom Őt Mindenkinek!

Gábor
2 éve

 • Húsvéti fotózás

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Remek hely! Minden van ami egy fotózáshoz vagy forgatáshoz kellhet🎥📸

Vivien
2 éve

 • Húsvéti fotózás

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Mat kennt sich auf jeden Fall sehr gut in seinem Gebiet aus, daher war es für uns eine sehr entspannte Atmosphäre und wir haben uns auch mega wohl gefühlt! Wenn ich in Zukunft wieder Fotos brauche, habe ich auf jeden Fall schon die beste Anlaufstelle gefunden. Danke Mat!

Elvira
2 éve

 • Húsvéti fotózás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Ildinél már volt alkalmunk többször családi fotózáson részt venni. Csak ajánlani tudom. Rendkívül figyelmes, gyerekekkel különösen jól és türelmesen bánik, egyből elnyerte a kisfiúnk szimpátiáját. Ugyanakkor figyel az apró részletekre is, előnyös pózokra és kreatív ötletei vannak:) Alig várjuk a következő fotózást Vele:)

György
2 éve

 • Húsvéti fotózás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyönyörűek a munkái, a fotózás szuper hangulatban telt, kedvessége gyorsan oldotta a kezdeti izgalmakat, egyáltalán nem éreztem feszélyezettséget...Szívből ajánlom mindenkinek! 😊

Nóra
2 éve

 • Húsvéti fotózás

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Szeretném ajánlani mindenki figyelmébe ezt a szolgáltatás, mert szerintem nagyon gyors és precíz munkát végeznek itt. A kiszolgálás nagyon kedves! Én biztos a későbbiekben is igénybe veszem!! 😊😊👌

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós húsvéti fotózás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kültéri lépcső burkolás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a kültéri lépcső burkolás átlagos díja 1800 - 3300 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Kecskeméten a kültéri lépcső burkolás szolgáltatáshoz már 52 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 40 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLTÉRI LÉPCSŐ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek burkolót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható burkolót keresned amennyiben a következőre van szükséged: kültéri lépcső burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

Egy jó burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: kültéri lépcső burkolás?

A kültéri lépcső burkolás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas