Légi fotózás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 45 fotográfus közül! Korrekt légi fotózás árak: 6900-12900 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 fotográfus most online

Erzsébet V.

Erzsébet V.

Kedvezményt adok

Pál A.

Pál A.

Tapasztalt vagyok

Erzsébet N.

Erzsébet N.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a légi fotózás Kecskeméten?

6900 - 12900 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kőművesek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Légi fotózás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kislányunk születése óta, immáron lassan 5 éve járunk ide fotózásra. Csilla végtelenül kedves, türelmes, nagyon jól kezeli a gyerekeket, és a nem mosolygós felnőtteket is :) Gyönyörűek a díszletek, legalább 4-5 féléből lehet választani, rengeteg csodaszép ruhája van, különböző méretekben, stílusokban, kiegészítőkkel, gyerekeknek is, akik a nagy munka végén finomságot is kapnak. Akármilyen morcin érkezik a kislányom, a végeredményen ez valahogy sosem látszik, és nem akar hazajönni onnan :) Gyönyörű, természetes képeket kapunk mindig. Szívből ajánlom Őt Mindenkinek!

Gábor
2 éve

 • Légi fotózás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Rasche Terminvereinbarung, sympathisch und wichtig - perfektes Ergebnis. Sehr gerne wieder !

Andrea
2 éve

 • Légi fotózás

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Najljubaznija devojka opusteno radi svoj posao :)

Vilmos
2 éve

 • Légi fotózás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyönyörűek a munkái, a fotózás szuper hangulatban telt, kedvessége gyorsan oldotta a kezdeti izgalmakat, egyáltalán nem éreztem feszélyezettséget...Szívből ajánlom mindenkinek! 😊

Nóra
2 éve

 • Légi fotózás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A stúdió remek, a ruhák kitűnőek, Ági profi, gyors, alapos. Maximálisan elégedett voltam az eredménnyel, nem éreztem feszéjezve magam, életem egyik nagy élménye volt.

Fanni
2 éve

 • Légi fotózás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, jó minőségű cuccok! Csak ajánlani tudom őket!

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus légi fotózás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonelemes kerítés építés: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a betonelemes kerítés építés átlagára 10600 - 20000 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kőművest Kecskeméten?

Most 40 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETONELEMES KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk kőművest?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kőművest keresned ha a következőre van szükséged: betonelemes kerítés építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy kőműves segítségét?

Egy megbízható kőműves a betonelemes kerítés építés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas