Modell fotózás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 41 fotográfus közül! Korrekt modell fotózás árak: 21500-40400 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 fotográfus most online

Eszter H.

Eszter H.

Tudok segíteni.

Diana K.

Diana K.

Közeli megoldás.

Barbara K.

Barbara K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a modell fotózás Kecskeméten?

21500 - 40400 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Modell fotózás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kislányunk születése óta, immáron lassan 5 éve járunk ide fotózásra. Csilla végtelenül kedves, türelmes, nagyon jól kezeli a gyerekeket, és a nem mosolygós felnőtteket is :) Gyönyörűek a díszletek, legalább 4-5 féléből lehet választani, rengeteg csodaszép ruhája van, különböző méretekben, stílusokban, kiegészítőkkel, gyerekeknek is, akik a nagy munka végén finomságot is kapnak. Akármilyen morcin érkezik a kislányom, a végeredményen ez valahogy sosem látszik, és nem akar hazajönni onnan :) Gyönyörű, természetes képeket kapunk mindig. Szívből ajánlom Őt Mindenkinek!

Gábor
2 éve

 • Modell fotózás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Rasche Terminvereinbarung, sympathisch und wichtig - perfektes Ergebnis. Sehr gerne wieder !

Andrea
2 éve

 • Modell fotózás

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Najljubaznija devojka opusteno radi svoj posao :)

Vilmos
2 éve

 • Modell fotózás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyönyörűek a munkái, a fotózás szuper hangulatban telt, kedvessége gyorsan oldotta a kezdeti izgalmakat, egyáltalán nem éreztem feszélyezettséget...Szívből ajánlom mindenkinek! 😊

Nóra
2 éve

 • Modell fotózás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A stúdió remek, a ruhák kitűnőek, Ági profi, gyors, alapos. Maximálisan elégedett voltam az eredménnyel, nem éreztem feszéjezve magam, életem egyik nagy élménye volt.

Fanni
2 éve

 • Modell fotózás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, jó minőségű cuccok! Csak ajánlani tudom őket!

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus modell fotózás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlólapra burkolás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a padlólapra burkolás átlagos ára 6500 - 12200 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓLAPRA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a feladattal bízható meg: padlólapra burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: burkoló?

Ha egy megbízható burkoló segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A padlólapra burkolás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas