Vhs kazetta digitalizálás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Videó Digitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videó digitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 41 videó digitalizáló közül! Korrekt vhs kazetta digitalizálás árak — 3000-5600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 videó digitalizáló most online

Rozi T.

Rozi T.

Kedvezményt adok

Krisztián G.

Krisztián G.

Tapasztalt vagyok

Bianka H.

Bianka H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a vhs kazetta digitalizálás Kecskeméten?

3000 - 5600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videó digitalizálók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videó digitalizálót!

 • Vhs kazetta digitalizálás

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Krásne fotografie, rozhodne odporúčam

Ferenc
2 éve

 • Vhs kazetta digitalizálás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gyors szállítás és probléma megoldás

 • Vhs kazetta digitalizálás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Imádtam 🤩

Bertalan
2 éve

 • Vhs kazetta digitalizálás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Férjem és én sem rajongunk igazán azért, ha fényképeznek minket, viszont szerettük volna egy profira bízni, hogy az igazán fontos pillanatokat megörökítse. (Nem bántuk meg azóta se 😄) Gabival minden alkalom gördülékeny volt, pár perc alatt sikerült feloldódnunk neki köszönhetően, végig azt erősítette bennünk, hogy jól csináljuk és csodás lesz a végeredmény. (Így is lett 😍). Könnyű volt őszintén mosolyogni és nem érezte egyikünk se kényszernek.

Anna
2 éve

 • Vhs kazetta digitalizálás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Petit karitatív tevékenysége során ismertem meg. Menhelyen élő állatokról készített promó videót, hogy ezzel világítson rá az örökbefogadás fontosságára. Amikor az esküvőm megörökítéséhez kerestem videóst, nem volt kérdés számomra, hogy őt kérem fel. Kreatív videóiban az fogott meg, hogy kiváló érzéke van ahhoz, hogy melyek azok a jelenetek amelyekre nagy hangsúlyt kell fektetni, amiket ki kell ragadni egy hosszú videó anyagból, hogy mik azok a pillanatok amik hang nélkül is sokatmondóak és fontosak. A nyitó és záró jelenetek, ahogy felépíti az egész videót ahhoz kreativitás kell, ami pedig benne megvan. Ezen túlmenően megnyugtató volt számomra a tudat, hogy annak ellenére, hogy ő egy egyszemélyes stáb, mivel több kamerával dolgozik, több kameraállásból, kizárt annak az esélye, hogy valami, vagy valaki is lemaradjon. Ha pár szóval kellene jellemeznem, akkor, szuper kreatív, udvarias, jól együttműködő, lelkiismeretes és segítőkész ember!

Szandra
2 éve

 • Vhs kazetta digitalizálás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kislányom 1. szülinapja alkalmából voltunk Ritánál, a hely amit varázsolt csodálatos, Róla nem is beszélve. Ért a gyerekek nyelvén, türelmes, kedves, árad belőle a nyugalom és a szeretet, az elhivatottság a munkája iránt. Örülök hogy ő nála voltunk fotózáson, legközelebb is őt választanánk.

Bianka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videó digitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videó digitalizáló vhs kazetta digitalizálás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető tetőtér beépítés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a sátortető tetőtér beépítés átlagos díja 1300 - 2400 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Kecskeméten a sátortető tetőtér beépítés szolgáltatáshoz már 56 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Kecskeméten?

Jelenleg 43 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ TETŐTÉR BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: sátortető tetőtér beépítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a sátortető tetőtér beépítés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A sátortető tetőtér beépítés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas