Videoklip készítés: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Operatőrt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj operatőr szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 47 operatőr közül! Korrekt videoklip készítés árak: 23800-44700 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 operatőr most online

Mirtill M.

Mirtill M.

Kedvezményt adok

István M.

István M.

Tapasztalt vagyok

Moczás A.

Moczás A.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a videoklip készítés Kecskeméten?

23800 - 44700 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb operatőrk Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező operatőrt!

 • Videoklip készítés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gyors szállítás és probléma megoldás

 • Videoklip készítés

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Imádtam 🤩

Bertalan
2 éve

 • Videoklip készítés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Férjem és én sem rajongunk igazán azért, ha fényképeznek minket, viszont szerettük volna egy profira bízni, hogy az igazán fontos pillanatokat megörökítse. (Nem bántuk meg azóta se 😄) Gabival minden alkalom gördülékeny volt, pár perc alatt sikerült feloldódnunk neki köszönhetően, végig azt erősítette bennünk, hogy jól csináljuk és csodás lesz a végeredmény. (Így is lett 😍). Könnyű volt őszintén mosolyogni és nem érezte egyikünk se kényszernek.

Anna
2 éve

 • Videoklip készítés

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Petit karitatív tevékenysége során ismertem meg. Menhelyen élő állatokról készített promó videót, hogy ezzel világítson rá az örökbefogadás fontosságára. Amikor az esküvőm megörökítéséhez kerestem videóst, nem volt kérdés számomra, hogy őt kérem fel. Kreatív videóiban az fogott meg, hogy kiváló érzéke van ahhoz, hogy melyek azok a jelenetek amelyekre nagy hangsúlyt kell fektetni, amiket ki kell ragadni egy hosszú videó anyagból, hogy mik azok a pillanatok amik hang nélkül is sokatmondóak és fontosak. A nyitó és záró jelenetek, ahogy felépíti az egész videót ahhoz kreativitás kell, ami pedig benne megvan. Ezen túlmenően megnyugtató volt számomra a tudat, hogy annak ellenére, hogy ő egy egyszemélyes stáb, mivel több kamerával dolgozik, több kameraállásból, kizárt annak az esélye, hogy valami, vagy valaki is lemaradjon. Ha pár szóval kellene jellemeznem, akkor, szuper kreatív, udvarias, jól együttműködő, lelkiismeretes és segítőkész ember!

Szandra
2 éve

 • Videoklip készítés

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kislányom 1. szülinapja alkalmából voltunk Ritánál, a hely amit varázsolt csodálatos, Róla nem is beszélve. Ért a gyerekek nyelvén, türelmes, kedves, árad belőle a nyugalom és a szeretet, az elhivatottság a munkája iránt. Örülök hogy ő nála voltunk fotózáson, legközelebb is őt választanánk.

Bianka
2 éve

 • Videoklip készítés

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Krásne fotografie, rozhodne odporúčam

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj operatőr szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy operatőr videoklip készítés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt lemez tetőfedés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a korcolt lemez tetőfedés átlagos díja 4100 - 7700 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Kecskeméten a korcolt lemez tetőfedés szolgáltatáshoz már 61 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Kecskeméten?

Jelenleg 47 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT LEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: korcolt lemez tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a korcolt lemez tetőfedés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas