Alvázmosás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Autómosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autómosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 autómosó közül! Korrekt alvázmosás árak: 700-1400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 autómosó most online

Karoly

Karoly

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az alvázmosás Miskolcon?

700 - 1400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autómosók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autómosót!

Hétvégén is! Autófólia minden autótípusra, belátás védelem, prémium hővédelem, Baby guard. Miért fizetne tíz ezrekkel többet! Szabályos felület már 26000ft Műbizonylat 5 év...

 • Alvázmosás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Precíz munkavégzés, jó szakik.

Ellenőriztesd velünk autód fékjét ha meghibásodást érzékelsz, és szakszerűen kijavítjuk. Márkafüggetlen autószervízünkben bármilyen típusú autó fékrendszerét tudjuk javítani. Futómű javítás. Megoldásorientált. Műszaki felkészítés. Megbízható, profi csapat.

 • Alvázmosás

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt szolgáltatás, korrekt áron!

Gépjárműve lámpái ismét fényesek lehetnek

 • Alvázmosás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jó de drágább lett

‪Féltengely ne keressen tovább! Vásároljon tőlünk, akár 30%-os kedvezménnyel! Gyors és megbízható weboldal az autóalkatrész vásárláshoz. A legjobb ár garantált. Különleges ajánlat. Kényelmes fizetési módok. Hihetetlen kedvezmények.

 • Alvázmosás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt precíz elfogadható áron dolgozik.mi nagyon meg voltunk vele elégedve.!!!

Korszerű berendezéseink segítségével vállaljuk a fékrendszerek ellenőrzését, javítását. Fékbetét és féktárcsa együttes cseréje. Szolgáltatások: műszaki vizsga,...

 • Alvázmosás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész, nem kioktatós hozzáállás. Korrekt munkavégzés, korrekt áron, csak azt javítják, amit előre megbeszélünk. Amiért különösen elégedett voltam: egy évek óta tartó időszakos motorhibát gond nélkül megoldottak, amivel más nagymellényű motordiagnosztikai műhelyek semmit sem tudtak kezdeni (a súlyos összegek legombolásán kívül). Karosszéria és kisebb villamossági gondokkal inkább máshova javasolt vinni az autót, vagy öregebb autó esetében otthon megoldani a problémát. Itt is inkább komplett alkatrész cserére mennek (sok tízezer forintért), még ha a probléma egy egyszerű elöregedett, letört forrasztás javítása vagy csak az alkatrész visszapattintása lenne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autómosó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autómosó alvázmosás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok