Fiat szerviz: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 38 autószerelő közül! Korrekt fiat szerviz árak: 7800-14700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 autószerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fiat szerviz Miskolcon?

7800 - 14700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Hétvégén is! Autófólia minden autótípusra, belátás védelem, prémium hővédelem, Baby guard. Miért fizetne tíz ezrekkel többet! Szabályos felület már 26000ft Műbizonylat 5 év...

 • Fiat szerviz

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Precíz munkavégzés, jó szakik.

Ellenőriztesd velünk autód fékjét ha meghibásodást érzékelsz, és szakszerűen kijavítjuk. Márkafüggetlen autószervízünkben bármilyen típusú autó fékrendszerét tudjuk javítani. Futómű javítás. Megoldásorientált. Műszaki felkészítés. Megbízható, profi csapat.

 • Fiat szerviz

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt szolgáltatás, korrekt áron!

Gépjárműve lámpái ismét fényesek lehetnek

 • Fiat szerviz

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jó de drágább lett

‪Féltengely ne keressen tovább! Vásároljon tőlünk, akár 30%-os kedvezménnyel! Gyors és megbízható weboldal az autóalkatrész vásárláshoz. A legjobb ár garantált. Különleges ajánlat. Kényelmes fizetési módok. Hihetetlen kedvezmények.

 • Fiat szerviz

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt precíz elfogadható áron dolgozik.mi nagyon meg voltunk vele elégedve.!!!

Korszerű berendezéseink segítségével vállaljuk a fékrendszerek ellenőrzését, javítását. Fékbetét és féktárcsa együttes cseréje. Szolgáltatások: műszaki vizsga,...

 • Fiat szerviz

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész, nem kioktatós hozzáállás. Korrekt munkavégzés, korrekt áron, csak azt javítják, amit előre megbeszélünk. Amiért különösen elégedett voltam: egy évek óta tartó időszakos motorhibát gond nélkül megoldottak, amivel más nagymellényű motordiagnosztikai műhelyek semmit sem tudtak kezdeni (a súlyos összegek legombolásán kívül). Karosszéria és kisebb villamossági gondokkal inkább máshova javasolt vinni az autót, vagy öregebb autó esetében otthon megoldani a problémát. Itt is inkább komplett alkatrész cserére mennek (sok tízezer forintért), még ha a probléma egy egyszerű elöregedett, letört forrasztás javítása vagy csak az alkatrész visszapattintása lenne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő fiat szerviz közben Miskolcon