Karosszéria fólia eltávolítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Járműfényezőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj járműfényező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 járműfényező közül! Korrekt karosszéria fólia eltávolítás árak — 3800-7200 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 járműfényező most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a karosszéria fólia eltávolítás Miskolcon?

3800 - 7200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb járműfényezők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező járműfényezőt!

Audi járművek teljes körű szervizelése. Kedvező ajánlatokkal várunk, kérj árajánlatot! Teljes körű Audi szerviz garancia időn belül és túl a Schiller Autó Családnál. Elektromos javítás. Karosszéria javítás. Eredetiség vizsgálat. Kötelező szerviz. Okmányok. Műszaki vizsga.

 • Karosszéria fólia eltávolítás

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Motorműszaki miatt érkzeztem már sokadszorra. A környéken itt a legolcsóbb és leggyorsabb a műszaki vizsga!

Készen állsz a pénzvisszatérítésre? Töltsd fel a számlát és legyen Tiéd akár 15.000 Ft! Vásárolj egy szett Goodyear nyári gumit, és legyen Tiéd az akár 15.000 Ft visszatérítés. Szakértők által elismert. Folyamatos innováció. Sound comfort technology.

 • Karosszéria fólia eltávolítás

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szóhoz sem jutok! Bevittünk egy gazdasági totálkáros kocsit, és megkaptuk úgy, mintha új lenne 😍 Nem csak emberileg, szakmailag is kiváló csapat!! Hálás köszönetünk Mészáros Jánosnak és kollégáinak a pontos, precíz munkavégzésért! Gyönyörű lett a kocsi, nagyon szépen köszönjük fiúk! Tiszta szívből ajánlom Őket mindenkinek! ❤️

Gépjárműve lámpái ismét fényesek lehetnek

 • Karosszéria fólia eltávolítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jó de drágább lett

Motorolaj és szűrők cseréje egyedülálló webes termékárakon olajak, szűrők. Olajcsere verhetetlen ajánlattal! Mannol, Shell 1420-2850 Ft/L, munkadíj: 8000 Ft. Kiváló ár érték arány.

 • Karosszéria fólia eltávolítás

  2000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Évek óta hozzájuk hordom a kocsikat, még nem csalódtam bennük, nagyon rendesek.

Korszerű berendezéseink segítségével vállaljuk a fékrendszerek ellenőrzését, javítását. Fékbetét és féktárcsa együttes cseréje. Szolgáltatások: műszaki vizsga,...

 • Karosszéria fólia eltávolítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész, nem kioktatós hozzáállás. Korrekt munkavégzés, korrekt áron, csak azt javítják, amit előre megbeszélünk. Amiért különösen elégedett voltam: egy évek óta tartó időszakos motorhibát gond nélkül megoldottak, amivel más nagymellényű motordiagnosztikai műhelyek semmit sem tudtak kezdeni (a súlyos összegek legombolásán kívül). Karosszéria és kisebb villamossági gondokkal inkább máshova javasolt vinni az autót, vagy öregebb autó esetében otthon megoldani a problémát. Itt is inkább komplett alkatrész cserére mennek (sok tízezer forintért), még ha a probléma egy egyszerű elöregedett, letört forrasztás javítása vagy csak az alkatrész visszapattintása lenne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj járműfényező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy járműfényező karosszéria fólia eltávolítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Karosszéria fólia eltávolítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a karosszéria fólia eltávolítás átlagára 5800 - 11000 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Miskolcon a karosszéria fólia eltávolítás szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok járműfényezőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KAROSSZÉRIA FÓLIA ELTÁVOLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy járműfényező?

Megéri egy Qjob-on regisztrált járműfényezőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: karosszéria fólia eltávolítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi járműfényező segítségét?

Egy jó járműfényező a karosszéria fólia eltávolítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: járműfényező?

Ha egy megfelelő járműfényező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A karosszéria fólia eltávolítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas