Cirkó szerelés Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cirkó szerelésre van szükséged, de nem tudod, hol kezdj el keresni? Ne aggódj, a Qjob-on megtalálod a legjobb fűtésszerelőket! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szakembert a 94 közül, árak 7200-13500 Ft/alkalom között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. A Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél hamarabb megoldhassák a feladatot. Először keresel szakembert a Qjob-on? Semmi gond, az oldalunkon összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megismerheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz tőlük. Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot még ma, és bízd a cirkó szerelést a legjobbakra!

14 cirkószerelő most online

Aurél

Aurél

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

12800 - 24000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb cirkószerelők Miskolcon!

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rejtett költségek nélkül.

  • Cirkó szerelés

    3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontosak, korrektek

Géza
3 éve

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Olcsó duguláselhárítás Budapesten és. Pest megyében.

  • Cirkó szerelés

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Úgy néz ki jól működnek a felszerelt vízórák, a szerelő időben jött szakszerű és gyors volt

Dénes
3 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Cirkó szerelés

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a cirkószerelő szolgáltatást, és élvezd az ingyenes, kötelezettségmentes ajánlatokat a helyi szakemberektől! Percek múlva már meg is érkeznek az ellenőrzött ajánlatok, így nem kell többé vesződni a kereséssel. Kattints most!

Egy cirkószerelő, cirkó szerelés közben Miskolcon