Teljes körű fürdőszoba vizvezeték szerelés Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Vállaljuk fürdőszoba vizvezeték szerelését Miskolcon! Bízza ránk a feladatot, és garantáljuk, hogy szakembereink a lehető leggyorsabban és legprecízebben végzik el a munkát. Tapasztalatunknak köszönhetően a legösszetettebb problémákra is megoldást találunk. Áraink versenyképesek, az árak az 50 000 és 150 000 forint között mozognak, az ár azonban a munka időtartamától és a szükséges anyagoktól is függ. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és éljen a szolgáltatásunkkal!

15 vízvezeték-szerelő szakember most online

Ádám

Ádám

Sok tapasztalatom van

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

15000 - 28100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelő szakemberek Miskolcon!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Szakembereink a legkedvezőbb áron dolgoznak. Duguláselhárítás már 9.500Ft-tól. Non-Stop. Kiszállás azonnal. Kedvező fix árak. Telefonáljon rögtön.

  • Fürdőszoba vizvezeték szerelés

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bár még nincs vége a folyamatnak, de eddig minden tökéletes volt! Segitőkész telefonos tájékoztatás! Időben erkeztek! Szóval 5/5😁😁

János
3 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Gyors kiszállás.

  • Fürdőszoba vizvezeték szerelés

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Lakásomban szükséges fűtés bővítés kapcsán lemezradiátor cserére kerestem szakembert. Nem lehet mindig telefonon elérni a szakembert, de később visszahívott és a megbeszélésünk alapján árajánlatot is kaptam az elvégzendő munkára. A szerelés jól ment, extra kérésem is teljesítették és szépen, gyorsan dolgoztak. Az ár az előre megállapított keretbe belefért, így ez is rendben volt. Köszönöm az elvégzett munkát!

Bertalan
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón

  • Fürdőszoba vizvezeték szerelés

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló padlófűtés osztó csere.

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most vízvezeték-szerelő szakembert és kapj azonnal helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő szakember, fürdőszoba vizvezeték szerelés közben Miskolcon