Ikea konyha beépítés Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ikea konyhabeépítő szakembert?

Ne menj tovább, a Qjob a legmegbízhatóbb! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Bízd ránk az IKEA konyhád beépítését Miskolcon! Tapasztalt szakembereink garantálják a tökéletes végeredményt. Válaszd ki 84 szakértőnk közül! Nem tudod, hogyan találj specialistát a Qjob-on? Oszd meg velünk a gondodat, és szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot Miskolcon és környékén! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk véleményeket és kérhetsz további információkat. Minden ingyenes! Válassz minket a Qjob-on és bízd rá a feladatot a legmegbízhatóbb szakemberekre!

12 ikea konyhabeépítő most online

Geza

Geza

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Miklós

Miklós

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az ikea konyha beépítés Miskolcon?

8800 - 16500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ikea konyhabeépítőok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ikea konyhabeépítőt!

Kímélje meg magát a fölösleges bajlódástól. A megspórolt idejét pedig fordítsa pihenésre vagy arra, amit igazán szeret csinálni!

 • Ikea konyha beépítés

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Tisztelt Mester! Köszönöm a gyönyörű új ajtót és ablakokat. Megfelelő áron, nagyon szép és pontos munkát kaptam, rövid időn belül. Ajánlom mindenkinek. S.I.

Munkatársaink precízen és gyorsan képesek megvalósítani álom konyhabútorát! Kérdések, illetve információk terén forduljon segítőkész kollégáink egyikéhez. Minőségi Tölgy Bútorok.

 • Ikea konyha beépítés

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

NAGYON SEGITÖ KÉSZ EMBEREK DOLGOZNAK MINDENKINEK AJÀLOM

Rövid határidővel, kedvező árakon összerakjuk lapraszerelt bútorait. Hívjon most! Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését. Bútorszerelés. Árak. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Konyhabútor szerelés, Referenciák.

 • Ikea konyha beépítés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Olyan kivetőpánttal állítottam be, melyet már több hete vadásztam. Ők megtalálták a megfelelőt, és a megígért időpontban mehettem is érte átvenni 👍

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Ikea konyha beépítés

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A honlapjuk állítása szerint nincs rejtett költség, nincs kiszállási díj. 2 rakodó+a sofőr, aki egyben a cég tulajdonosa, 6500 Ft/óradíjon vállal munkát. Telefonon megerősítést kértem az adatok valódiságára vonatkozóan, majd megrendeltem 10db nagyobb méretű bontott ablak "A"-ban való felrakodását és a 15 km-re és 1 órányi távolságra lévő "B"-ben való lerakodását. Értesítés nélkül 1 órával korábban érkeztek "A"-ba. Valóban gondosan rakodta, az ablakokat jól rögzítették, de végtelen lassan dolgoztak.2 óra ment el a felrakodással. A minimálisnak megjelölt 3x6500 "=" 20 000 Forintot át is adtam. A lányomat odaszerveztem "B"-be a fogadásukra, de oda csak 2 óra elteltével érkeztek meg, nem egészen szín józanul. Újabb 2 óra végtelenségig elhúzott lerakodás után 6 óra telt el, de ezen felül még 6000 Forint kiszállási díjat is kifizettettek. A munkát elvégezték, az ablakok nem sérültek, tisztában vagyok vele, hogy a rakodómunka nagyon megterhelő, csak akkor az árat ehhez mérten kell a honlapra feltenni. Ez kicsit elrontja az ember szájízét.

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy részleges felújítását. 1991 óta.

 • Ikea konyha beépítés

  2300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Vidékről költöztettek vidékre. Pontosan megjelentek a címen, nagyon precízen pakolták fel a bútorainkat és sérülés mentesen szállították ki azokat. Szerintem egy szuper csapat. Csak ajánlani tudom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ikea konyhabeépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ikea konyha beépítés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon az ikea konyha beépítés átlagára 8600 - 16200 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Miskolcon az ikea konyha beépítés szolgáltatáshoz már 73 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Miskolcon?

Jelenleg 56 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: ikea konyha beépítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea konyha beépítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas