Kazáncsere Miskolc területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Kazáncsere előtt állsz, de nem tudod, hol találhatod a legjobb szakembereket? Ne menj tovább, a Qjob-on válogathatsz 101 víz-gáz és központi fűtésszerelő közül! Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket 28000-52500 Ft/db áron! Az árajánlatok és vélemények alapján valódi szakemberek közül választhatsz! Oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és mi azonnal felkeressük a szakembereket, akik árajánlataikkal segítenek a kazáncsere megoldásában! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot, és bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on!

15 szakember vagy szakember cseréje most online

Dániel

Dániel

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

30900 - 57900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek vagy szakemberek cseréje Miskolcon!

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

  • Kazáncsere

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
3 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Profi géppark. Rövid határidő. Rejtett költségek nélkül. Gyors kiszállás. Precíz munkavégzés.

  • Kazáncsere

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható,időben teljesít csak ajánlani tudom

Barnabás
3 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is fix árakkal.

  • Kazáncsere

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nem jött el felmérni a munkát. Pedig telefonon megbeszéltük. Én azt is megértem ha nem ért rá de azt viszont jelezni kellett volna. Már a telefonba is elég flegma volt.

Gyula
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Kérj szakember vagy szakembercserét percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlataival! INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember vagy szakember cseréje, kazáncsere közben Miskolcon