Lapostető szigetelés Miskolc szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőszigetelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 82 tetőszigetelő közül! Korrekt lapostető szigetelés árak: 4900-9200 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 tetőszigetelő most online

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lapostető szigetelés Miskolcon?

4900 - 9200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőszigetelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőszigetelőt!

Sürgősségi Tetőjavítás, beázások javítása, felújítás rövid határidővel, garanciával. Beázások Javítása, garanciával, több mint 20 év tapasztalattal, számlával, bármely nap. Ácsmunkák. Tetőfedés. Bádogos munkák.

 • Lapostető szigetelés

  9500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációs csapat! Korrekt, gyors, megbízható emberekkel.! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra.

 • Lapostető szigetelés

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Általában normál.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák...

 • Lapostető szigetelés

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértés, segítőkészség. Jó itt vásárolni.

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog és könnyűszerkezetes ház szigetelés 50% állami...

 • Lapostető szigetelés

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ígéretet kaptam, de árajánlatot nem sajnos

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Az egész országban. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon.

 • Lapostető szigetelés

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkészek voltak a megfelelő típus kiválasztásánál, gyorsan elkészült az árajánlat is. A megrendelést követően folyamatosan tájékoztattak a lemezek megérkezésének várható időpontjáról. Az általuk ajánlott sofőr is pontosan érkezett a kiszállítandó áruval és segített a lepakolásnál is, habár ez nem volt a megállapodás része.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőszigetelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőszigetelő lapostető szigetelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lapostető szigetelés: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a lapostető szigetelés átlagos díja 4600 - 8600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőszigetelők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőszigetelőt Miskolcon?

Most 57 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPOSTETŐ SZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk tetőszigetelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőszigetelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: lapostető szigetelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy tetőszigetelő segítségét?

Egy megbízható tetőszigetelő a lapostető szigetelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: tetőszigetelő?

Ha profi tetőszigetelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A lapostető szigetelés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas