Otthoni szauna építés Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Szaunaépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szaunaépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szaunépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 75 szaunaépítő közül, 2700-5100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a otthoni szauna építés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 szaunaépítő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Andras

Andras

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az otthoni szauna építés Miskolcon?

2700 - 5100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szaunaépítőok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szaunaépítőt!

Homlokzatok tisztítása, javítása festése. Villámvédelmi rendszerek telepítése. Homlokzatokon és egyéb létesítményeken végzett alpintechnikai munkák. Megbízható, profi csapat. Alpintechnika. Homlokzati világitások. Ingyenes, gyors árajánlat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: E.ON klímatelepítés, Minőségi, Prémium Fa Kabinos, Árajánlat 3 nap alatt, Standard és egyedi méretben, Építtess exkluzív szaunát

 • Otthoni szauna építés

  8200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nem tudták megcsinálni, pedig megnézték és azt mondták megtudják oldani, de legalább két hétig ott volt az autó és pénzt is kértek a félmunkáért. Nekem kellett hívogatni őket.Végül szakszervíz 2 napalatt megoldotta ugyanannyiért.

Halkítsa le az Önt zavaró hangokat! Hatékony hangcsillapítás panelban. Hő és hangszigetelő. Ingyenes termékminták. 70 év hagyomány. Szerelési videók. Trapézlemez felrakása, Alumínium terasz rendszerek, Akár 7 hónap alatt elkészül, Ház külső szigetelése 6-30 cm, Kültéri árnyékoló, teraszfedés

 • Otthoni szauna építés

  11300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

15 perc alatt kiértek a helyszínre és elvontatták az autómat. Nagyon elégedett vagyok!

Hőhídmentes szórt purhab szigetelés 10 év garanciával. Kérje árajánlatunkat! 10 év garancia. szakértői kivitelezés. 10 éves tapasztalat. Fő profilunk: Hőszigetelés Kivitelezés, Építőipari állvány, 10 év garancia, verhetetlen ár, Kerti faház alapozása, Estrich Betonozás Gyorsan

 • Otthoni szauna építés

  9300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Márkaszervizben feladták (!) a hiba javítást, az ODOR Autócentrumban kettő nap alatt megjavították - teljesen elfogadható áron. És ráadásul külső, belső takarítva adták vissza az autómat. Barátságos munkafelvétel, profi szerelők. Naná, hogy 5 csillag!

Kedves Látógató! Pár szó rólam/rólunk. 10 éves szakmai tapasztalat teljes építőiparon belül. Minden elvégzett munkánk, szakirányú minőségellenőrzésnek megfelelő! Ezért biztosítunk garanciát minden átadott munkánkra! Tőlünk, nem kap fejfájást a munka ideje alatt! Az első szempontom a megrendelő tehermentesítése! Német és Osztrák szisztematikákkal dolgozunk. További referencia képekért kérem, keressen meg. Főbb szolgáltatásaink: Egyedi Fém Kocsibeállók, Palatető Zsindelyezés, Építkezés kezdése 9 hét alatt, Kérje ajánlatunkat akár ma, Keressen elérhetőségeinken

 • Otthoni szauna építés

  11900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Műszaki vizsgára és előzetes átvizsgálásra vittem a kocsit, így adták ma át (nem, a leadáskor nem így nézett ki). Nem az első rossz tapasztalatom a hellyel, de nem akarok összefüggéseket keresni az átadási állapot és a munka igényessége között, a következtetéseket mindenki vonja le magának.

Jó napot kívánok ! Két évtizedes tapasztalat. Útépítés , Generálkivitelezés. Munkatársaink kiemelkedő szakmai tudás teszi cégünket megbízható partnerré hazai megrendelőink számára. Főbb szolgáltatásaink: Családiház generálkivitelezés, Szigetelő poliuretán csőhéjak, 10 éves garanciával, Grafitos hőszigetelés, Szórt purhab szigetelés

 • Otthoni szauna építés

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kritikán aluli, és drága, főleg ahhoz képest, hogy több kárt okoztak az autóban, mint amikor odakerült. Ajánlás után fordultunk hozzájuk, de részünkről egy nagy NEM.

Kedves Érdeklődő! Referenciával rendelkező, az építőiparban jártas cégünk teljes körű lakás- és épület felújítási munkákat vállal - számlaképesen - az építőipar bármely szakágán belül. Forduljon Hozzánk bizalommal! Fő profilunk: Szigetelt garázsok, tárolók, PIR Szigetelés Szuper Áron, 13 év garancia, verhetetlen ár, Kerti faház alapozása, Szendvicspanel családi házak

 • Otthoni szauna építés

  7200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesség, rugalmasság és szakszerűség jellemzi őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szaunaépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szaunaépítő otthoni szauna építés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Otthoni szauna építés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon az otthoni szauna építés átlagos ára 2600 - 5000 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szaunaépítőok - hogyan válasszunk Miskolcon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szaunaépítőt Miskolcon?

Jelenleg 62 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OTTHONI SZAUNA ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek szaunaépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szaunaépítőt megbíznod ha erre van szükséged: otthoni szauna építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi szaunaépítő segítségét?

Egy profi szaunaépítő az otthoni szauna építés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: otthoni szauna építés?

Az Otthoni szauna építés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy szaunaépítőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas