Radiátor beépítése Miskolc területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szükséged van radiátor beépítésre Miskolcon vagy környékén? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb fűtésszerelőket! Válassz 103 szakember közül, árak 13200-24800 Ft/db között, valós árajánlatok és vélemények alapján. Mi segítünk megtalálni a megfelelő szakembert, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk a feladatot! Válaszd a Qjob-ot, és élvezd az előnyeit: összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz tőlük! Hirdesd meg a feladatot most, és válogass a díjmentes árajánlatokból! A Qjob-on mindig megtalálod a legjobbat!

14 szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését most online

József

József

A környeken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Dancs

Dancs

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

15000 - 28200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a radiátor beépítését Miskolcon!

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye. Duguláselhárítás Olcsón duguláselhárító azonnal. Hívjon, ha eldugult. Éjjel-Nappal.

  • Radiátor beépítése

    4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Pocsék, bunkó népség, a munkát pedig nem sikerült végigcsinálni, be kellett külön menni a vízművekhez. A férfinak cigiszaga volt.

Dániel
3 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Szolgáltatások: Fővezeték, WC dugulás, Mosogató, Mosdó.

  • Radiátor beépítése

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!!

Andor
2 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és...

  • Radiátor beépítése

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, kedves, segít

Marcel
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendeld meg most a radiátor beépítést és kapj azonnal ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől! Ráadásul mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a radiátor beépítését, radiátor beépítése közben Miskolcon