Utólagos födém szigetelés Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőszigetelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 80 tetőszigetelő közül! Korrekt utólagos födém szigetelés árak — 7400-14000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 tetőszigetelő most online

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Bálint

Bálint

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül az utólagos födém szigetelés Miskolcon?

7400 - 14000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőszigetelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőszigetelőt!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Országos kiszállás. Ingyenes felmérés. 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat.

 • Utólagos födém szigetelés

  8900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Lemezben profik.

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés.

 • Utólagos födém szigetelés

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kaka

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot! Akár 15 év garancia! Országosan elérhető. Hívjon minket most!

 • Utólagos födém szigetelés

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló szakemberek,gyors,pontos,szakszerű munkavégzés !

Gery Gery
3 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal.

 • Utólagos födém szigetelés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Remek hely 17 perc alatt leraktak jó tágas a placc,rendesek a srácok.

Bádogozás szakértő módon. Minőségi munka, 20 év tapasztalat, 100% elégedettségi garancia.

 • Utólagos födém szigetelés

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

2021-ben Lindab cserepes lemezzel lett a tetőm újrafedve .Az idei évben kémény visszabontása miatt egy táblát kellett rendelnem ,(kb 5nm)a helyi forgalmazóhoz 3 hét után meg is érkezett. A kéményt visszabontották a tető síkja alá .Kicsomagoláskor derült ki hogy a megrendelt profil nem egyezik a tetőn lévővel. Mondtam így nem lesz jó cseréljük ki.A helyi forgalmazó hosszas keresés után kiderítette,hogy ezt a profilt 2018 óta nem gyártják,nem érhető el Magyarországon,ha rendelek 150 nm behozzák külföldről.A táblából vágott darabokkal és 5tubus sziloplasttal lefedték a lyukat. Botrányosan néz ki.Felmerül a kérdés,hogy érdemes-e ezt a gyártót választani ha 12 év után nem tudja pótolni ha esetleg valami miatt egy részt cserélni kell.Érdemes meggondolni más alternatívát!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőszigetelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőszigetelő utólagos födém szigetelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Utólagos födém szigetelés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon az utólagos födém szigetelés átlagos díja 6000 - 11300 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőszigetelők - hogyan válasszunk Miskolcon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőszigetelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 64 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést UTÓLAGOS FÖDÉM SZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek tetőszigetelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőszigetelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: utólagos födém szigetelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi tetőszigetelő segítségét?

Egy megbízható tetőszigetelő az utólagos födém szigetelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: utólagos födém szigetelés?

Az Utólagos födém szigetelés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy tetőszigetelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas