Minőségi víz fűtés szerelés Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Télen is melegen akarsz érezni otthon? Akkor a Qjob a legjobb választás a víz fűtés szereléshez! Válogass 107 fűtésszerelő közül, árak 8800-16500 Ft/alkalom között, valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket, akik garantáltan megbízhatóak és gyorsan megoldják a feladatot. Ne keresgélj tovább, hirdesd meg a feladatot a Qjob-on és válogass a díjmentes árajánlatokból! Az árak az elvégzendő munka függvényében változhatnak. Ne habozz, válassz minket és élvezd a meleget otthonodban!

15 szakember, aki végzi a víz- és fűtésszerelést most online

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

9200 - 17300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a víz- és fűtésszerelést Miskolcon!

Éjjel nappal. Profi szakemberek. Tiszta munka végzés non stop. A munkánkra garanciát vállalunk.

  • Víz fűtés szerelés

    5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Hívtak mielőtt odaértek. Az előre megbeszélt időpontban jött a szaki. Elmondták mi a teendő. El tudtam őket érni telefonon! Hálás vagyok!

Zsolt
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rejtett költségek nélkül.

  • Víz fűtés szerelés

    3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontosak, korrektek

Géza
2 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Víz fűtés szerelés

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendelj szakembert most - víz- és fűtésszereléshez! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen! Javítsd otthonodat most! Kattints ide!

Egy szakember, aki végzi a víz- és fűtésszerelést, víz fűtés szerelés közben Miskolcon