Víztisztító karbantartás Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Víztisztító karbantartás? Válassz a legjobb specialistákból Miskolcon! Korrekt árak 4900-9200 Ft/db között. Találd meg a legmegfelelőbb szakembert a Qjob segítségével, és élvezd a kiváló szolgáltatásokat! Árajánlatokat kaphatsz azonnal, miután megosztod velünk a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, és olvashatsz visszajelzéseket is. A szolgáltatásunk DÍJMENTES, így ne habozz, és kérj segítséget tőlünk még ma! Az árak függenek a karbantartás típusától és a szükséges alkatrészek mennyiségétől.

16 víztisztítás szakember vagy karbantartó most online

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Miklós

Miklós

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb víztisztítás szakemberek vagy karbantartók Miskolcon!

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye. Duguláselhárítás Olcsón duguláselhárító azonnal woma csatornatisztítás duguláselhárítás.

  • Víztisztító karbantartás

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Legjobb park,ahol eddig voltam. Nagyon élvezték a gyerekek. Tiszta illemhely,gyors kiszolgálás a büfében. Kellemes piknik hely is.

Szilárd
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rövid határidő.

  • Víztisztító karbantartás

    6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, jó munka, jó áron.🔧🛠️😊

Pál
2 éve
Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Víztisztító karbantartás

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj víztisztítás szakembert vagy karbantartó szolgáltatást most! Kattints ide, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Ne habozz, kattints a gombra most!

Egy víztisztítás szakember vagy karbantartó, víztisztító karbantartás közben Miskolcon