Daewoo mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 mosógép szerelő közül! Korrekt daewoo mosógép szervíz árak: 5600-10500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 mosógép szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a daewoo mosógép szervíz Miskolcon?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Nyomtató, fénymásoló, multifunkciós berendezés, szkenner szakszerű javítása garanciával. Nyomtatók szervizelése helyszíni kiszállással, garanciával. Alkatrész és kellékanyag.
 • Daewoo mosógép szervíz

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Egy konyhai beépített sütő hibájához hívtam ki őket. Nem volt nagy hiba. A hibajelenség elmondásakor max. 27ezres árat mondtak kiszállással, mindennel együtt. A kiszálló szerelő már 38 ezer Ft-ot mondott, de 10ezret elkért kiszállásra, számlát nem adott, csak egy munkalapot ", azt mondta ha megrendelem, beszámítják a 10ezret. Két másik helyet felhívtam, az alkatrész ára egyik helyen 7, másiknál 8e Ft volt. A szerelés pedig 8 ezer.

Péter vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Fix áron. Profi szakszerviz. Kiszállás 0 Ft. Segítség telefonon 0 Ft.

 • Daewoo mosógép szervíz

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt vállalkozás.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Cd-lejátszó javítás kedvező áron. Spórolj okosan, csapj le az ajánlatok valamelyikre! Ismert márkák ár-összehasonlítása. Vesd össze az árakat és vásárolj olcsón. Széles választék. Verhetetlen árak. Aktuális ajánlatok. Top termékek.

 • Daewoo mosógép szervíz

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Kedvesek és segítőkészek voltak. Rövid időn belül kicserélték a garanciális gépet.

Automata darálós otthoni kávégépek szervizelése, bérbeadása, és forgalmazása, valamit karos vendéglátóipari kávégépek teljeskörű revíziója.
 • Daewoo mosógép szervíz

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt. Szakmailag naprakész. Rugalmas. Jók követi az aktuális igényeket.

Miskolc dolgozom, megyében is! Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Professzionális eszközökkel, nagy szakértelemmel várjuk hívását a hét minden napján 0-24. Átlátható költségterv. Villámgyors kiszállás. 20 év + tapasztalat. Kedvező ár.

 • Daewoo mosógép szervíz

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,kedves kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő daewoo mosógép szervíz közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Daewoo mosógép szervíz: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a daewoo mosógép szervíz átlagos ára 6200 - 11700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Miskolcon?

Most 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÉGRUGÓ KOMPRESSZOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: légrugó kompresszor javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a légrugó kompresszor javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas