Hotpoint ariston mosogatógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 mosogatógép szerelő közül! Korrekt hotpoint ariston mosogatógép szervíz árak — 5700-10700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 mosogatógép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

abel

abel

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hotpoint ariston mosogatógép szervíz Miskolcon?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosogatógép szerelőok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Akár 1 Órán Belül. Szerviz futár. Árgarancia. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Minőségi Alkatrészek.

 • Hotpoint ariston mosogatógép szervíz

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz, pontos

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Rapid cool klíma, a gyors és hatékony légkondicionáló-szerelő. Hűtő fűtő klímák. Kérje ingyenes felmérésünket.

 • Hotpoint ariston mosogatógép szervíz

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, megbízható gyors és jó áron dolgoznak.

Üdvözlöm! Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek. Korrekt ár gyors munka. Ingyenes kiszállás.

 • Hotpoint ariston mosogatógép szervíz

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szuper. Profik, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelt megrendelők! Folyik? Hangos? Nem centrifugál? Nem engedi le a vizet? Hibakód a kijelzőn? Nem nyílik? Megbízható mosógép szerviz Budapesten. Akár aznapi kiszállással. Samsung mosógép...

 • Hotpoint ariston mosogatógép szervíz

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves, segítőkész munkatárs, gyors, szakszerű szervíz! Csak ajánlani tudom!

Kedves érdeklődő! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű javítás és szerelés. Teljes körű garancia, 12 év szakmai tapasztalat. Hívjon. Ingyenes kiszállás. 12 év szakmai tapasztalat. Teljeskörű garancia.

 • Hotpoint ariston mosogatógép szervíz

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

A bejelentést követően másnap elvitték a mosó-szárítógépünket. 1 hétig semmi hírt nem kaptunk felőle. A szerelő hívta a férjemet hogy ma ki hozná, 1 órával az indulás előtt hívni fog. Az érkezése előtt 10 perccel szólt a férjemnek, természetesen egyikőn sem tudott addigra hazaérni. Édesanyámat riasztottuk, hogy engedje be a szerelőt. Azt mondta a rokkant nyugdíjas anyukámnak, hogy ha nem segít leemelni az autóról a gépet és összetöri az autójának a lökhárítóját az drága mulatság lesz nekünk. A gépünket vízzel teli hozta vissza amit a kapkodásában kiöntött a konyhánkban lerakott lamináltra. A fürdő ajtófélfájáról leverte a festéket. A gépet nem kötötte újra be.Amúgy olyan problémákkal hozta vissza, amik eddig nem is voltak. Újra felhívtam, de nem ismert el semmit, és szerinte az a baj hogy olcsó bálás ruhákat mosok a gépben....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő hotpoint ariston mosogatógép szervíz közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hotpoint ariston mosogatógép szervíz: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a hotpoint ariston mosogatógép szervíz átlagos ára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Miskolcon az egyedi autófestés szolgáltatáshoz már 38 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosogatógép szerelőt Miskolcon?

Most 29 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI AUTÓFESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok mosogatógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: egyedi autófestés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosogatógép szerelő?

A jó járműfényező pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha mosogatógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas