Indukciós főzőlap szervíz szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 háztartásigép szerelő közül! Korrekt indukciós főzőlap szervíz árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 háztartásigép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indukciós főzőlap szervíz Miskolcon?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Akár 1 Órán Belül. Szerviz futár. Árgarancia. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Minőségi Alkatrészek.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz, pontos

Tisztelt Érdeklődő! Engedje, hogy főzőlapja segítse Önt sütés és főzés közben. Készítsen éttermi minőségű ételeket minden alkalommal, a svéd Electrolux főzőlapjain. Svéd tervezés.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Kedves és hozzáértő szakemberek!

Üdv Zoltán vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Gépjármű klímakompresszorok javítása országosan! Teljeskörű javítás, felújítás, tisztítás. Kérjen ingyenes telefonos tanácsadást és futárt! Akár 24 órán belüli elszállítással.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon pontos és gyors, precíz szerelő. Ritka manapság az ilyen jó szakember. Csak jót tudok mondani és mindenkinek ajánlom.

A megoldások embere vagyok. Hívjon és segítünk elhárítani a problémát. Éjjel-nappal szerelő.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos nagyon korrekt javítás és hozzáállás. Csak ajánlani tudom, olyanoknak is, akik nem zuglói lakosok!

Kedves érdeklődő! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű javítás és szerelés. Teljes körű garancia, 12 év szakmai tapasztalat. Hívjon. Ingyenes kiszállás. 12 év szakmai tapasztalat. Teljeskörű garancia.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

A bejelentést követően másnap elvitték a mosó-szárítógépünket. 1 hétig semmi hírt nem kaptunk felőle. A szerelő hívta a férjemet hogy ma ki hozná, 1 órával az indulás előtt hívni fog. Az érkezése előtt 10 perccel szólt a férjemnek, természetesen egyikőn sem tudott addigra hazaérni. Édesanyámat riasztottuk, hogy engedje be a szerelőt. Azt mondta a rokkant nyugdíjas anyukámnak, hogy ha nem segít leemelni az autóról a gépet és összetöri az autójának a lökhárítóját az drága mulatság lesz nekünk. A gépünket vízzel teli hozta vissza amit a kapkodásában kiöntött a konyhánkban lerakott lamináltra. A fürdő ajtófélfájáról leverte a festéket. A gépet nem kötötte újra be.Amúgy olyan problémákkal hozta vissza, amik eddig nem is voltak. Újra felhívtam, de nem ismert el semmit, és szerinte az a baj hogy olcsó bálás ruhákat mosok a gépben....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő indukciós főzőlap szervíz közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indukciós főzőlap szervíz: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon az indukciós főzőlap szervíz átlagos díja 3700 - 6900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gumiabroncs-Javítók - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok háztartásigép szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÉKCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy gumiabroncs-javító a következő munkával bízható meg bátran: kerékcsere vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a háztartásigép szerelő?

Egy jó gumiabroncs-javító pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: háztartásigép szerelő?

Ha a legjobb gumiabroncs-javító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kerékcsere és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas