Iphone x akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 telefon szerelő közül! Korrekt iphone x akkumulátor csere árak — 5700-10700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Lázár

Lázár

Sok tapasztalatom van

Márton

Márton

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone x akkumulátor csere Miskolcon?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Amiket vállalok:, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás, beázott iphone javítás, iphone 8 akkumulátor csere

  • Iphone x akkumulátor csere

    5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ultragyors munka: egyedül jött a telefonért, egyedül hozta vissza, minden hibátlanul működik. Ajánlom!

Tisztelt Érdeklődő! Samsung szerviz. A Samsung Galaxy-telefonok egyaránt képviselik a minőségi szórakozást, a hatékony munkát és csodás fotózás élményét. Ezeket adjuk vissza neked – azonnal –, ha a készüléked meghibásodik. A javítások többnyire a Samsung márkánál a ragasztott konstrukció miatt minimum 3-4 órát vesznek igénybe, emiatt a javítások sajnos nem megvárhatók.

Amiket vállalok:, telefon szoftver javítás, vezetékes telefon javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon kamera javítás

  • Iphone x akkumulátor csere

    5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon nagy tudású művész! Mindenképpen ajánlom!

Főbb szolgáltatásaink:, telefon üvegcsere, törött kijelző telefon adatmentés, telefon érintőképernyő javítás, betört telefon kijelző javítás, iphone se akkumulátor csere

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon kamera lencse javítás, samsung akkumulátor csere, törött kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés

  • Iphone x akkumulátor csere

    4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Ez nem az első alkalom, hogy kapcsolatba lépek veled, minden kiváló, mint mindig, 5+

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone x akkumulátor csere közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone x akkumulátor csere: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon az iphone x akkumulátor csere átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált járműfényezőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: fényezés nélküli horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi járműfényező a fényezés nélküli horpadás javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: iphone x akkumulátor csere?

A fényezés nélküli horpadás javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy járműfényezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas