Mosógép bekötése mosdó szifonba: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 23 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése mosdó szifonba árak — 3800-7100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 vízszerelő most online

Karoly

Karoly

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Barnabas

Barnabas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése mosdó szifonba Miskolcon?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Akár 1 Órán Belül. Szerviz futár. Árgarancia. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Minőségi Alkatrészek.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz, pontos

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Rapid cool klíma, a gyors és hatékony légkondicionáló-szerelő. Hűtő fűtő klímák. Kérje ingyenes felmérésünket.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, megbízható gyors és jó áron dolgoznak.

Üdvözlöm! Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek. Korrekt ár gyors munka. Ingyenes kiszállás.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szuper. Profik, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelt megrendelők! Folyik? Hangos? Nem centrifugál? Nem engedi le a vizet? Hibakód a kijelzőn? Nem nyílik? Megbízható mosógép szerviz Budapesten. Akár aznapi kiszállással. Samsung mosógép...

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves, segítőkész munkatárs, gyors, szakszerű szervíz! Csak ajánlani tudom!

Kedves érdeklődő! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű javítás és szerelés. Teljes körű garancia, 12 év szakmai tapasztalat. Hívjon. Ingyenes kiszállás. 12 év szakmai tapasztalat. Teljeskörű garancia.

 • Mosógép bekötése mosdó szifonba

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

A bejelentést követően másnap elvitték a mosó-szárítógépünket. 1 hétig semmi hírt nem kaptunk felőle. A szerelő hívta a férjemet hogy ma ki hozná, 1 órával az indulás előtt hívni fog. Az érkezése előtt 10 perccel szólt a férjemnek, természetesen egyikőn sem tudott addigra hazaérni. Édesanyámat riasztottuk, hogy engedje be a szerelőt. Azt mondta a rokkant nyugdíjas anyukámnak, hogy ha nem segít leemelni az autóról a gépet és összetöri az autójának a lökhárítóját az drága mulatság lesz nekünk. A gépünket vízzel teli hozta vissza amit a kapkodásában kiöntött a konyhánkban lerakott lamináltra. A fürdő ajtófélfájáról leverte a festéket. A gépet nem kötötte újra be.Amúgy olyan problémákkal hozta vissza, amik eddig nem is voltak. Újra felhívtam, de nem ismert el semmit, és szerinte az a baj hogy olcsó bálás ruhákat mosok a gépben....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése mosdó szifonba közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése mosdó szifonba: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a mosógép bekötése mosdó szifonba átlagára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Miskolcon?

Most 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy autószerelő a következő munkával bízható meg bátran: automata váltó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az automata váltó javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: mosógép bekötése mosdó szifonba?

Az Automata váltó javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas