Telefon hangszóró tisztítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 telefon szerelő közül! Korrekt telefon hangszóró tisztítás árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Pál

Pál

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon hangszóró tisztítás Miskolcon?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon szoftver javítás, samsung akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere

Amiket vállalok:, telefon kijelző karc javítás, telefon mikrofon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, törött kijelző javítás

  • Telefon hangszóró tisztítás

    4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias előadóművész. Kész voltam eljönni, de le kellett mondanom a feladatot.

Üdv Tibor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. iPhone készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás iPhone szervizeinkben

Főbb szolgáltatásaink:, telefon érintőképernyő javítás, telefon hangszóró tisztítás, asztali telefon javítás, xiaomi kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere

  • Telefon hangszóró tisztítás

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A munkát a megállapodás szerint végezték el.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! A javítások 85%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.

Szolgáltatásaink:, telefon hangszóró tisztítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, beázott iphone javítás, telefon lcd kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás

  • Telefon hangszóró tisztítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon gyorsan és nagyon jól megoldotta a mikrofon problémáját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon hangszóró tisztítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon hangszóró tisztítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a telefon hangszóró tisztítás átlagára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Miskolcon a telefon hangszóró tisztítás szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Miskolcon?

Most 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON HANGSZÓRÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható telefon szerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: telefon hangszóró tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

A jó telefon szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható telefon szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A telefon hangszóró tisztítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas