Telefon szoftver javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 telefon szerelő közül! Korrekt telefon szoftver javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Sándor

Sándor

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon szoftver javítás Miskolcon?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

László vagyok. Szervizfutár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon töltő javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, iphone 6 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás

  • Telefon szoftver javítás

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan felvették a kapcsolatot a vállalkozóval, időpontot egyeztetett, hazajött és gyorsan, hatékonyan elvégezte a munkát, mindenkinek ajánlom!

Üdv Richárd vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Munkáim:, iphone 11 akkumulátor csere, samsung telefon üvegcsere, telefon hangszóró tisztítás, iphone 11 akkumulátor csere, alcatel kijelző javítás

  • Telefon szoftver javítás

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Emellett a hangszórót is kicseréltem az iPhone-omon. Minden megfelelően működik, az árak megfelelőek, nagyon elégedett vagyok a javítással.

Gyári és nem gyári alkatrészek ismert, megbízható gyártóktól. Hívjon ma. Oldalunkon folyamatosan bővülő választák várja a vásárlókat.

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

  • Telefon szoftver javítás

    7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munka! Minden gyors, világos és magas színvonalú. Amellett, hogy az akkumulátor tisztítása mellett a hangszórók és a csatlakozók cseréje ajándékba. Mindenkinek ajánlom ezt a céget!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon szoftver javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon szoftver javítás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a telefon szoftver javítás átlagára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Miskolcon?

Most 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON SZOFTVER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő feladattal kereshető meg: telefon szoftver javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi telefon szerelő a telefon szoftver javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha profi telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A telefon szoftver javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas