Vezetékes telefon javítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 telefon szerelő közül! Korrekt vezetékes telefon javítás árak — 4500-8400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 telefon szerelő most online

Barnabás

Barnabás

Еrdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vezetékes telefon javítás Miskolcon?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Cégünk néhány magyarországi boltnak a hivatalos szervize. Hogy telefonod garanciáját érvényesíteni tudd, vedd fel a kapcsolatot az üzlettel, ahol vetted. Ha mi megbontjuk, a garancia elveszhet! Ha Magyarországról vetted a telefont, mindenképp telefonálj nekik. Ha külföldrõl vetted a telefont, írj rá az eladóra. Ha elfogadnak független szakértői véleményt, abban az esetben tudunk neked kiállítani 3.990 Ft-ért. Ez tartalmazza a hiba kialakulásának okát, a javítási költséget és a szükséges időt. Bővebb információért keress minket bátran!

Fő profilunk:, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés

  • Vezetékes telefon javítás

    4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A kivitelezésre nem lehet panasz. Mindenkinek ajánlom.

A megoldások embere vagyok. Szervizünket, és a lehető leggyorsabban megjavítjuk készüléked ! Akkumulátor csere. Töltés javítás. Szoftveres javítások. Kijelző csere. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

Szerviz szolgáltatásunk:, vezetékes telefon javítás, telefon üvegcsere, telefon törött kijelző javítás, vezetékes csengő szerelés, iphone 6 akkumulátor csere

  • Vezetékes telefon javítás

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Xiaom redme note 9 pro és redme note 8 pro státusz tervezése...

Tisztelt Érdeklődő! Elsősorban iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi és Sony készülékeket javítunk. Szervizünk az Oktogonnál, a Jókai tér 2. alatt található. Keressen minket!

Amiket vállalok:, beázott iphone javítás, samsung kijelző csere, telefon újratelepítés, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon adatmentés

  • Vezetékes telefon javítás

    3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember és nagyon kedves fiatalember! Gyorsan megbeszéltünk egy időpontot, és magától jött át. Kicseréltem az akkumulátort és megtisztítottam a hangszórót. A telefon újra él. Mindenképpen ajánlanám barátaimnak. Köszönjük szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő vezetékes telefon javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vezetékes telefon javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a vezetékes telefon javítás átlagos díja 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 18 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VEZETÉKES TELEFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: vezetékes telefon javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi telefon szerelő a vezetékes telefon javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: vezetékes telefon javítás?

A vezetékes telefon javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy telefon szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas