Videomagnó javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Videómagnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videómagnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 videómagnó szerelő közül! Korrekt videomagnó javítás árak: 5500-10400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 videómagnó szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videomagnó javítás Miskolcon?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb videómagnó szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videómagnó szerelőt!

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Videomagnó javítás

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Ez a technikus azonnal jött és gyorsan megjavította a tv-t (diódákat kellett cserélni) és minden tökéletesen működik!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Videomagnó javítás

    5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Minden nagyszerű! Várakozás közben jól elbeszélgettünk. Bónuszként megszabadultam a portól.

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Videomagnó javítás

    3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű munkás, gyorsan megérkezett, mindent azonnal elvégzett, a javításon kívül hasznos tippeket adott a művelethez.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videómagnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videómagnó szerelő videomagnó javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videomagnó javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a videomagnó javítás átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Videómagnó Szerelők - hogyan válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok videómagnó szerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOMAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok videómagnó szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált videómagnó szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: videomagnó javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy profi videómagnó szerelő?

A jó videómagnó szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: videómagnó szerelő?

Ha profi videómagnó szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A videomagnó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas