Xiaomi kijelző javítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 telefon szerelő közül! Korrekt xiaomi kijelző javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a xiaomi kijelző javítás Miskolcon?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Gábor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon szoftver javítás, samsung akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere

Amiket vállalok:, telefon kijelző karc javítás, telefon mikrofon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, törött kijelző javítás

  • Xiaomi kijelző javítás

    4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias előadóművész. Kész voltam eljönni, de le kellett mondanom a feladatot.

Üdv Tibor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. iPhone készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás iPhone szervizeinkben

Főbb szolgáltatásaink:, telefon érintőképernyő javítás, telefon hangszóró tisztítás, asztali telefon javítás, xiaomi kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere

  • Xiaomi kijelző javítás

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A munkát a megállapodás szerint végezték el.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! A javítások 85%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.

Szolgáltatásaink:, telefon hangszóró tisztítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, beázott iphone javítás, telefon lcd kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás

  • Xiaomi kijelző javítás

    4500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon gyorsan és nagyon jól megoldotta a mikrofon problémáját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő xiaomi kijelző javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Xiaomi kijelző javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a xiaomi kijelző javítás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Miskolcon a tesla szerviz szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TESLA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod ha erre van szükséged: tesla szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a tesla szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor telefon szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas