Sürgős ügyfélszolgálat állás, megbízás

Szövegírás, szövegszerkesztés

Miskolc, 3529 Magyarország

Ingatlanos weboldalra szükséges blogot vezetni. A témák Ingatlanpiaci hírek/ tippek. Például: statisztikák /összehasonlítások.

Gépelés

100 oldalas magyar nyelvű kézirat gépelése. Rögzített hanganyag gépelése. Nyomtatott szövegről gépelés.

Portfólió készítés

Cégemről kellene egy nagyon profi portfoliót csinálni.

Virtuális asszisztenst keresek

Független pénzügyi tanácsadóként dolgozom és ehhez keresek asszisztenst. Elsősorban biztosítói portálokon kellene megadott paraméterek alapján kalkulációkat készíteni (ezek általában 24-48 órás átfutási idővel, ha megoldható). Ezen felül közösségi médiákban pénzügyi tanácsadói témákhoz is jöhetnek ötletek, valamint a tanácsadó által kiadott kutatói munkák elvégzése az interneten (pl.: mennyit költenek az emberek egészségügyre, vagy nyugdíj témával kapcsolatos cikkek gyűjtése és rövid összefoglalása, stb). Amennyiben van videóvágásos tapasztalata és kreatív ezen a téren is, akkor ebben is tudnék feladatokat adni, mivel tiktok csatornával is rendelkezem, és tervben van a cég részéről youtube, FB, instagram oldalak felépítése is, valamint hírlevélrendszer összeállítása és elindítása.

Online marketingben, facebook, instagram; weblap àtalakitàsa eladofelületté (masszàzs, access bars kezelések, life coaching)

heti 2-4 reklàmszösszenet, a weblappal idöpontfoglalàsi és fizetési lehetöség felkinàlàsa, tervezett workshop felépitett reklàmozàsa, hogy min 16 fö fizetö vendég legyen

Online marketingben jobbkéz kerestetik

Facebook, instagram, youtube reklàmok elkészitése, feltöltése, honlap kialakitàsa webshoppal, online idöpontfoglalàsi és fizatési lehetöséggel

Vélemény írás

Vélemén írása pár mondatban.

Egyszeri megbízás álláskeresőknek Miskolcon

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

facebook/google business profil értékelése néhány szóban, pár perces megbízás. Természetesen én is visszaértékellek!

üzleti oldalak értékelése

egy cég közösségi oldalainak értékelése volna a megbízás.

Google business profil / facebook profil értékelése

Google business profil / facebook profil értékelése, pár kattintás

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Vállalkozási profilok értékelése

Vállalkozási profilok értékelése, pár szóban.

Komenntek írása és értékelés

Szia, beszéltünk egy oldallal kapcsolatban hogy értékelnéd és véleményeznéd csak nem nagyon használtam még a qjob felületét és nem tudtam ha valakinél rákattintok a megbízásra akkor megvonja a lehetőséget hogy másnak is írni tudjak. Szóval ha aktuális továbbra is akkor folytathatjuk a dolgot, köszönöm! :)

Adatgyűjtésre keresek valakit

Budapestre költözik az ismerősöm Londonból, neki és a kislányanak keresünk egy nem túl drága, de rendes modern lakást, illetve lakás közelében lévő ovodát angolul.

Adatgyűjtés excelben

Adatgyűjtés excelben. Részletek privátban.

It biztonság esszé, dolgozat..

It biztonság témakörben kellene 5-8 oldalas formázatlan szöveget alkotni. Nem másolni, hanem saját szavakkal megfogalmazni, nyilván forrásból a lényeget átvenni szabad. Csak copy paste nem lesz jó. Otthoni munka és az it biztonságra gondoltam, mint téma... A kezdest én megírom, miett lett szükség több HO-ra, majd arra gondoltam, fel lehet építeni az otthon használt szoftverek- távoli elérés, felhő szolgáltatások biztonságával... Magyarul a tartalom nagy része lenne nekem fontos... Mert nem maradt elég időm kidolgozni... De ha van más ötleted, szívesen fogadom... Ha HO-ban dolgozol, lehet van rálátásod, esetleg hogyan védik a gépeket... Cégnél a fileok távolról elérését, stb... Összesen 12-15 oldalra van szükségem, én ennek a felét megírom. Tehát, ha 5-8 oldal tartalmat kapok, ami érekelhető, annak már nagyon örülök.

Webshop termékek képeinek gyűjtsége

Megadott excel alapján termékképek és rövid leírások keresése az interneten. Első körben kb 30, később nagyobb volumenben is.

Adatgyűjtés

MUNKADÍJ MEGÁLLAPODÁS SZERINT!! 1. Magyarországon működő autóbérlős cégek nyilvános adataira lenne szükségem: Név: Cég: Email: Telefon: Telephely: 2. Gépjármű adatbázisra lenne szükségem Márka, típus, motor, felszereltség stb.

Write an essay about water treatment

You have found an aquifer in Somalia at a very dry area and must make potable water from it for a lot of people (10 000 P.E.). The raw water has the following parameters: (see picture attached) Design a cleaning technology for this raw water which is able to clean it for human nutrition withouth using a net of pipeline. (Just for local distribution.) Describe the steps of your cleaning technology and explain shortly the backgrund of choosing them. Please calculate the main parameters of the technology (amount of chemicals used for 1 m³ water, measure and capacity of filters...etc.). Make a drawing (flow diagram) showing the technological steps!

Water treatment task essay

Flowback water contains a lot of different chemicals and organics. There are several methods for cleaning it. Please, chose two complex methods and compare them discussing their efficiencies, energy demands, sustainibility and costs! Make a drawings (flow diagrams) showing the technological steps and main parameters! The works should have minimum 12 000 and maximum 15 000 characters + figures. Please do not copy parts from the internet!

Weebly weboldalt átveszek/kibérlek

Bármilyen tematikáju weebly felületen készített weboldalt át vagy bérbe veszek.

50 Facebook poszt megosztása

50 Facebook posztot kell megosztani különböző linkekkel, Egy poszt egy rövid szövegből és egy linkből áll. Megosztás az üzenőfalon, vagy csoportokban. Lehet saját csoport is, de nem lehet zárt.

Új weboldalon hibák keresése

Egy most induló új weboldalt kell teljes egészében átnézni, helyesírási és technikai hibákat keresni. Az oldal nem túl bonyolult így valószínűleg pár óra alatt át lehet nézni az egészet. Fizetés: 100 Ft/hiba, de maximum 5000 Ft

Hivatkozások megosztása rövid leírással

10 általam megadott fórumon kell a megfelelő topicban hivatkozást megosztani rövid leírással. Fizetés csak azokért a hivatkozásokért jár, amik legalább 2-3 napig nem kerülnek törlésre

Hivatkozások megosztása rövid leírással

10 témában megfelelő fórumon kell hivatkozást megosztani, az oldalhoz tartozó rövid leírással.

Környezetvédelmi témájú cikkek keresése egy új fórumhoz

Olyan cikkeket, videókat, érdekességeket kell keresni a témával kapcsolatban, ami felkelti az emberek érdeklődését, valamint fenntartja azt, akár véleménycserére ösztönzi őket. Fontosak a hiteles források.

4 órában world, excell

Termékleírás, szövegszerkesztés, adatrögzítés, alap excell felhasználói feladatok.

Fotó kiválasztása shutterstock.com oldalról megadott témában

Fotót találni meghatározott témakörökben, mellékelni a teszt fotókat számok vagy letöltési linkek megadásával. 8 db. fotó. Témák: 1. Kerítés festése 2. Grill sütés 3. Bicikli javítása/ szervízelése 4. Fa metszése 5. Ablakmosás utáni nyílászárók karbantartása/ kenése 6. Ablakkeret festése 7. Virágágyas ültetése teraszon 8.Sütő tisztítása

Szeretnél elsőként értesülni az új munkalehetőségekről?

Keress 162.700 – 218.900 Ft-ot a Qjob-on a feladat elvégzésével

Hogyan működik ez?
  • A megrendelők létrehozzák a feladatot
  • Te kiválasztod a számodra legérdekesebbeket
  • Megbeszélitek a részleteket és a munkadíjat a megrendelővel
  • Elvégzed a feladatot és megkapod a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér ügyfélszolgálat állás esetén Miskolcon?
Mennyi a munkadíj: ügyfélszolgálat állás? A legtöbb szakember ügyfélszolgálat állás esetén Miskolcon feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2800-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-38000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 16%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: ügyfélszolgálat állás?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Mi alapján válasszak feladatot?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06