Nehézgép szállítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Autómentőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autómentő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 55 autómentő közül! Korrekt nehézgép szállítás árak: 1700-3200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 autómentő most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Balazs

Balazs

Szállítás 0-24

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a nehézgép szállítás Miskolcon?

1700 - 3200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb autómentők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autómentőt!

Tisztelt Érdeklődő! Samsung szerviz. A Samsung Galaxy-telefonok egyaránt képviselik a minőségi szórakozást, a hatékony munkát és csodás fotózás élményét. Ezeket adjuk vissza neked – azonnal –, ha a készüléked meghibásodik. A javítások többnyire a Samsung márkánál a ragasztott konstrukció miatt minimum 3-4 órát vesznek igénybe, emiatt a javítások sajnos nem megvárhatók.

Amiket vállalok:, telefon szoftver javítás, vezetékes telefon javítás, iphone x akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon kamera javítás

 • Nehézgép szállítás

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon nagy tudású művész! Mindenképpen ajánlom!

Kedves érdeklődő! Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, telefon újratelepítés, iphone 5s akkumulátor csere

 • Nehézgép szállítás

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Samsung jegyzet 8 telefon nem engedte, hogy jelentkezzen be a Google-fiókomba a gyári beállításokra való frissítés után, és hibát adott, végül működésképtelen lett. Gyorsan megoldotta a problémát, és most már működik a telefon.

Béla N.
2 éve
Attila L.
Attila L. 4551 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Fő profilunk:, telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás, telefon törött kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 6s akkumulátor csere

Fő profilunk:, betört telefon kijelző javítás, Telefon takarítás, telefon lcd kijelző javítás, Telefon takarítás, telefon pixelhiba javítás

 • Nehézgép szállítás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A munkát a legmagasabb színvonalon végezték el! Professzionális, minőségi, pontos. Nagyon köszönöm!!!

Ferenc V.
Ferenc V. 4431 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm a profilomon. Manapság rengeteg új típus kerül piacra, ez akár havonta több készüléket is jelenthet, amit folyamatosan követünk és a lehető leggyorsabban beszerezzük a szükséges alkatrészeket, hogy Önnek már ne kelljen várni rá amikor szükségessé válik a mobiltelefon szerviz. 2021-től nem csak Pesten hanem Budán is megtalálhatóak vagyunk!

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, telefon érintőképernyő javítás, képernyő csere, iphone se akkumulátor csere, telefon kijelző javítás

 • Nehézgép szállítás

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Minden gyors, világos, minőségi és a megállapodásnak megfelelő. Nincsenek buktatók😊

Norbert M.
Norbert M. 4431 Nyíregyháza Online

Tisztelt Érdeklődő! Idén 12-ik éve lesz, hogy mobiltelefonok javításával , szervizelésével foglalkozunk. Kezdetben a piacon elérhető összes típusú készüléket javítottuk, de mára ahogy a piac is egyre kifinomultabb lett, mi is fokoz elkezdtünk specifikálódni. Fő területünk az Apple iPhone és a Samsung készülékek javítása volt, de a Huawei és Xiaoimi márkák elterjedésével párhuzamosan egyre gyakrabban kerestetek meg minket az előbb említett gyártók készülékeinek javításával, aminek hatására azonnal belevetettük magunkat a mélyvízbe és tanultuk meg ezekek a típusoknak is a professzionális szervizelését. Független márkaszervizként, ha nem is túl gyakran, de az említett készülékeken kívül találkozunk más gyártók telefonjaival is, amiket a megszokott szakértelemmel és precizitással „gyógyítunk meg”, akárcsak az iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonokat.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon lcd kijelző javítás, képernyő csere, iphone 11 akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás

 • Nehézgép szállítás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyorsan segített megoldani a problémát, és mindenkinek feltétlenül ajánlom őt!

Gino Papa
2 éve

Üdvözlöm! Ha készüléked meghibásodik, úgy garanciaidőn belül lehetőséged van díjmentes garanciális javításra. A garanciális igény a készülék dobozában található, vagy a vásárláskor kinyomtatott jótállási jeggyel vagy a készülék számlájával érvényesíthető. Erre értékesítési pontjainkon vagy közvetlenül a gyártói márkaszervizben van lehetőséged, melyekről itt tájékozódhatsz: Alcatel, Apple, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Microsoft, Samsung, Sony, ZTE

Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon akkumulátor csere, kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző csere

 • Nehézgép szállítás

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindenképpen ajánlom őt. Mestere a szakmájának. Tökéletesen elvégezte a munkát. Újraélesztett egy kínai téglát. A telefon még jobban működött.

Béla N.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autómentő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autómentő nehézgép szállítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nehézgép szállítás: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a nehézgép szállítás átlagára 1700 - 3200 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autómentők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek autómentőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 55 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NEHÉZGÉP SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk autómentőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autómentőt hívnod ha szükséged van erre: nehézgép szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy autómentő segítségét?

Egy megbízható autómentő a nehézgép szállítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha autómentőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas