Páncélszekrény szállítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 50 teherszállító közül! Korrekt páncélszekrény szállítás árak — 2600-4800 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 teherszállító most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Miklós

Miklós

Szállítás 0-24

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a páncélszekrény szállítás Miskolcon?

2600 - 4800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Dávid D.
Dávid D. 4400 Nyíregyháza Online

Dávid vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, üvegkarc eltávolítás, kijelző javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, telefon kamera lencse javítás, iphone 11 akkumulátor csere

 • Páncélszekrény szállítás

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb mesterember. Mindent gyorsabban csináltam, mint terveztem. Gyors, magas színvonalú, ajánlom őt. 5+

Sz B
2 éve

Miskolc dolgozom, megyében is! Bármilyen márkájú telefon javítását vállaljuk! Nagy árukészlettel rendelkezünk, ezért a népszerûbb márkákat (pl.: Apple, Samsung, Sony, Huawei, Xiaomi) raktáron lévõ alkatrészekbõl javítjuk. A telefonod gyorsan elkészül, nem kell sokáig nélkülöznöd. Próbáld ki szervizünket, nem fogsz csalódni!

Munkáim:, törött kijelző telefon adatmentés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, beázott iphone javítás

 • Páncélszekrény szállítás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Csak pozitív érzelmek! Minden azt ajánlom, hogy mindenki, egy profi a saját területén. Köszönöm szépen Ő kapcsolatba fog lépni veled, és tanácsot ad a barátainak.

Zsolt S.
Zsolt S. 4400 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm a profilomon. Szolgáltatásaink:, telefon kijelző csere, iphone 6 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, samsung telefon üvegcsere, törött kijelző javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző javítás, kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

 • Páncélszekrény szállítás

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a kiváló munkát és a gyors, aznapi érkezést. Örömmel adok Önnek több ügyfelet. Emlékezett az elérhetőségekre - kapcsolatba lépek Önnel, ha bármi történik)

György B.
György B. 4405 Nyíregyháza Online

György vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon kamera javítás, iphone 6s akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon alaplap javítás, üvegkarc eltávolítás

 • Páncélszekrény szállítás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Elmondta, hogyan lehet megszabadulni a reklámoktól. nagyon köszönöm neki a segítségét.

Alajos vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Xiaomi telefon szerviz. A telefonod mindenhol veled van és mindenben segít. Mi pedig azért dolgozunk szervizeinkben, hogy erről a segítségről soha ne kelljen lemondanod. A Xiaomi okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. A fenti hibákat javítva tehát nemcsak egy újra tökéletes működő Xiaomi telefont kapsz vissza kollégáinktól. Hanem a mindennapok gépzetének tökéletes működését. A fogaskereket, ami az életedet hajtja.

Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 5s akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, vezetékes csengő szerelés

 • Páncélszekrény szállítás

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló előadó. Mindent gyorsan és jól csinált. Köszönjük szépen!

Üdvözlöm a profilomon. A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Munkáim:, törött kijelző telefon adatmentés, törött telefon kijelző javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, beázott iphone javítás

 • Páncélszekrény szállítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan, hozzáértően és tisztán mentette meg a telefonomat, mint Isten.) Rendkívül pontos és udvarias fiatalember, mindenképpen újra igénybe fogom venni. Köszönöm szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító páncélszekrény szállítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Páncélszekrény szállítás: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a páncélszekrény szállítás átlagos ára 2600 - 4800 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Miskolcon a páncélszekrény szállítás szolgáltatáshoz már 65 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Miskolcon?

Ebben a pillanatban 50 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható teherszállítót keresned ha szükséged van erre: páncélszekrény szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a teherszállító?

A jó teherszállító pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: páncélszekrény szállítás?

A páncélszekrény szállítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy teherszállítót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas