Zöld hulladék elszállítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 64 szállító közül! Korrekt zöld hulladék elszállítás árak — 1800-3500 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

10 szállító most online

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zöld hulladék elszállítás Miskolcon?

1800 - 3500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

A megoldások embere vagyok. Fő profilunk:, samsung kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, kijelző javítás, képernyő csere, telefon adatmentés

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon képernyő javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon képernyő javítás, huawei akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás

 • Zöld hulladék elszállítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Türelmesen végigvezetett a távoli adatmentés pontjain, megállt a lehetőségeknél (például egy külön firmware fájl letöltése és használata, ha a szabványos módszer nem működött).

Sándor M.
Sándor M. 4405 Nyíregyháza Online

Nyíregyháza dolgozom, megyében is! Szakszerű mobiltelefon javítás. ... berepedt, telefon kijelző csere, gyorsan lemerülő akkumulátor cseréje. Minden típusú telefon javítását vállaljuk!

Szolgáltatásaink:, telefon adatmentés, telefon kamera javítás, telefon adatmentés, telefon adatmentés, kijelző javítás

 • Zöld hulladék elszállítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Javítás okostelefon Xaiomi Redme 5 Plus - hálózati csatlakozó

Üdvözlöm! Huawei, Honor, Mate gyári akkumulátor csere ár: Huawei Honor, Mate gyári akku csere ára: 7000Ft- től 15.000 Ft - ig

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

 • Zöld hulladék elszállítás

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Távolról újra feltöltötte a telefont a Tim Viewer segítségével, és kezdetben nem volt jele annak, hogy a bootloader működne.

Tisztelt Érdeklődő! Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon kamera lencse javítás, samsung akkumulátor csere, törött kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés

 • Zöld hulladék elszállítás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló művész. Nem ez az első alkalom, hogy ezt teszem. Mindenkinek ajánlom őt.

Üdvözlöm! Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 30 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

 • Zöld hulladék elszállítás

  5900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes, köszönöm a segítséget! Újra feltöltötte a kínai kamerát, és működésre bírta!

Üdvözlöm a profilomon. Minőségi javítások a legjobb áron. Felelősségteljes hozzáállás a feladatok elvégzéséhez. Minden feladatot csak személyesen végzek. Nem törekszem arra, hogy a munkát a befejezés után azonnal lezárjam, hogy pozitív visszajelzést kapjak, és elrejtsem a hibák és hiányosságok felfedezését a munka lezárása előtt. Sok esetben ingyenes kijelentkezés és javítás Moszkvában megállapodás szerint.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

 • Zöld hulladék elszállítás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és tiszta. Kicseréltem az iPhone 7 készülékem üvegét és akkumulátorát. Bónuszként a telefonon lévő összes lyukat leporolták. Kellemes.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító zöld hulladék elszállítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zöld hulladék elszállítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a zöld hulladék elszállítás átlagos díja 1800 - 3500 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szállítók - hogyan választhatunk Miskolcon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szállítót Miskolcon?

Most 64 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÖLD HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk szállítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szállítót megbíznod ha szükséged van erre: zöld hulladék elszállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi szállító segítségét?

Egy jó szállító a zöld hulladék elszállítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha szállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas