Igazolványkép készítés: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Fotóst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotós szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 59 fotós közül! Korrekt igazolványkép készítés árak: 2300-4400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 fotós most online

Norbert B.

Norbert B.

Tudok segíteni.

András T.

András T.

Közeli megoldás.

Balázs G.

Balázs G.

Érdekel.

Mennyibe kerül az igazolványkép készítés Miskolcon?

2300 - 4400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotósk Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotóst!

 • Igazolványkép készítés

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb hely, ha profi stúdiót szeretnél, profi fotóssal, profi felszereléssel. Világszinvonalú! Fantasztikus élmény volt! Köszönjük!

Elek
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szenzáiós hely 👍bérelhető bármely alkalmi fotózáshoz, forgatáshoz👌Korrekt áron👍👍👍👍

Márton
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szerintem a város legszebb stúdiója, aminek pihenő sarka annyira otthonos, hangulatos, hogy ahogy belépek az ajtón elmúlik minden szorongásom akár modellként, akár fotósként megyek az Expoba. A lányok végtelen kedvesek, mindig segítőkészek legyen szó felszerelésről, vagy kávéról (ami nagyon finom is ráadásul), mert itt ugye az is jár belépéskor a kedves szavak mellé. :) Mindig jó élményeket szerzek itt, szép világos ízléses környezetben lehet dolgozni. Csak ajánlani tudom!

Barbara
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A legkiválóbb fényképészet Kecskeméten, otthonos környezet, hatalmas szakértelemmel rendelkező, végtelenül kedves tulajdonosok. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Gergely
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Azon kiváltságosok egyike voltam, amikor nem Én mentem Rékához hanem Ő jött hozzám. Réka ugyanis a kis apartmanomat fotózta és a végeredmény csodálatos lett. Az enteriőr fotózás nem is lehetett volna szuperebb, azóta minden ügyfelem áradozik a képekről, a szálláshely szolgáltató oldalon pedig rendszeresen az egyik legtöbbet megtekintett képek között szerepelnek az itt készült fotók. Hálás köszönet!

Károly
2 éve

 • Igazolványkép készítés

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A five star man making five star photos.

Csaba
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotós szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotós igazolványkép készítés közben Miskolcon