Magánnyomozás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 66 magánnyomozó közül! Korrekt magánnyomozás árak: 2900-5400 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 magánnyomozó most online

Anna P.

Anna P.

Kedvezményt adok

Renáta M.

Renáta M.

Tapasztalt vagyok

Tímea K.

Tímea K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a magánnyomozás Miskolcon?

2900 - 5400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb ezermesterek Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Ha párja hűtlenségét, vagy üzleti partnere inkorrektségét gyanítja, ránk számíthat! Nálunk titkai mellett az összegyűjtött bizonyítékok és információk is biztonságban lesznek. Kül- és beltéri érzékelők. Komplex megoldások. Kamerák, riasztók, kapuk.

 • Magánnyomozás

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Komplex védelem, profi csapat.

Tünde
2 éve

Az ország minden pontján, minden városban és településen elérhetők vagyunk. Hívjon még ma! Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan! Üzleti magánnyomozás. Magánnyomozás ügyvédeknek. Dr. Molnár Attila nyomozó.

 • Magánnyomozás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó termékek & profi tanácsadás

Laura
2 éve

Magyarországon egyedülállóként rendelkezünk az EU távfelügyeletre vonatkozó tanúsítvánnyal. 24/7 távfelügyeleti szolgálattal állunk rendelkezésére. Biztonság...

 • Magánnyomozás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A munkahelyem központja! Munkaruháért voltam itt

Dávid
2 éve

Profi magánnyomozó: Azonnali segítség. Eltűnt személyek felkutatása. Évtizedes tapasztalat. Profizmus. 0-24. Diszkréció. Szolgáltatások: Párkapcsolati hűtlenség, Információszerzés.

 • Magánnyomozás

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan és szakértelemmel dolgoznak. Segítőkészek! Csak pozitívat tudok mondani a helyről!

Miklós
2 éve

Nyomozás, tanácsadás, információsgyűjtés több évtizedes tapasztalattal. Hívjon még ma! Antal Zsolt:Operatív biztonsági területen magas szinten képzett szakember, volt főnyomozó. Bizonyítékszerzés. Üzleti partner ellenőrzés....

 • Magánnyomozás

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, hozzáértő csapat.

Benjámin
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó magánnyomozás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ezermester szolgáltatás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon az ezermester szolgáltatás átlagos ára 3300 - 6200 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Miskolcon az ezermester szolgáltatás szolgáltatáshoz már 79 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Miskolcon?

Ebben a pillanatban 61 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EZERMESTER SZOLGÁLTATÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a feladattal bízható meg: ezermester szolgáltatás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi ezermester segítségét?

Egy jó ezermester az ezermester szolgáltatás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor ezermestert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas