Portré fotózás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 61 fotográfus közül! Korrekt portré fotózás árak: 13400-25100 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 fotográfus most online

Tamás S.

Tamás S.

Tudok segíteni.

Viktória H.

Viktória H.

Közeli megoldás.

Bence S.

Bence S.

Érdekel.

Mennyibe kerül a portré fotózás Miskolcon?

13400 - 25100 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Portré fotózás

  5600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Barbi nagyon kedves és lelkes, nem utolsósorban kiváló fotós. Szinte repül az idő vele. Érti, tudja, és érzi, hogy milyenek az igazán elkapott pillanatok. Párommal imádtuk kismama fotózást, már várjuk a következő alkalmat :)

Mary
2 éve

 • Portré fotózás

  5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó fotóstúdió.

László
2 éve

 • Portré fotózás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Dobré nápady a pripravenosť, príjemná atmosféra na fotení a hlavne skvelé fotky!

Poczkodi
2 éve

 • Portré fotózás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Mat hat sehr schöne, sympathische und professionelle Bewerbungsfotos von mir gemacht. Ging alles unkompliziert und schnell. Wirklich sehr zu empfehlen!

 • Portré fotózás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szerintem a város legszebb stúdiója, aminek pihenő sarka annyira otthonos, hangulatos, hogy ahogy belépek az ajtón elmúlik minden szorongásom akár modellként, akár fotósként megyek az Expoba. A lányok végtelen kedvesek, mindig segítőkészek legyen szó felszerelésről, vagy kávéról (ami nagyon finom is ráadásul), mert itt ugye az is jár belépéskor a kedves szavak mellé. :) Mindig jó élményeket szerzek itt, szép világos ízléses környezetben lehet dolgozni. Csak ajánlani tudom!

Barbara
2 éve

 • Portré fotózás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A five star man making five star photos.

Csaba
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus portré fotózás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa lépcső burkolás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a fa lépcső burkolás átlagos ára 5900 - 11100 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Miskolcon?

Most 62 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FA LÉPCSŐ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned amennyiben a következőre van szükséged: fa lépcső burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas