Rajz digitalizálás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Képdigitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj képdigitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 58 képdigitalizáló közül! Korrekt rajz digitalizálás árak: 2100-3900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 képdigitalizáló most online

Timea J.

Timea J.

Kedvezményt adok

Alexandra F.

Alexandra F.

Tapasztalt vagyok

Richárd S.

Richárd S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a rajz digitalizálás Miskolcon?

2100 - 3900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb képdigitalizálók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező képdigitalizálót!

 • Rajz digitalizálás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szuper élmény volt a fotózás! Nagyon élvezte a család! Köszönjük szépen!

János
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Echipa magic, oameni magici!!! Profesionalismul și spontaneitatea ii caracterizeaza!! Recomand cu incredere, servicii la cel mai inalt nivel! 🔝

Valéria
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Mat hat richtig Spaß am Arbeiten und versteht sein Handwerk! Das Shooting war entspannt und auch für jemanden, der zuvor noch keines gemacht hatte, keine große Sache. Von der Buchung bis zu den finalen Bildern ist alles professionell und schnell abgewickelt worden. Man fühlt sich gut aufgehoben und mit Mats Humor vergeht alles wie im Flug. Komme sicherlich wieder :) 5/5*

 • Rajz digitalizálás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Ági azon túl, hogy egy tüneményes csajszi, lélegzetelállító fotókat készít hatalmas profizmussal, gyorsasággal. Kicsit izgultam, de ahogy kezet fogtunk minden félelmem elszállt :) Egy nagyon jó hangulatú fotózást, csodálatos képeket köszönhetünk neki. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek <3

Sámuel
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gáborral sikerült egy olyan portfóliót összehozni, ahol abszolút ki tudtam fejezni a személyiségem! Köze nincs az unalmas, mesterkélt sablonfotókhoz. Olyan ötletei voltak, hogy az állam leesett! A legjobb választás volt erre a nagyon-nagyon régóta tervezett fotózásra! Gyors, megbízható, közvetlen és kreatív. Tuti, hogy még fogunk együtt dolgozni 😁

József
2 éve

 • Rajz digitalizálás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt, Tünde nagyon kedves és nagyon profi. :)

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj képdigitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy képdigitalizáló rajz digitalizálás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lágy pvc tetőszigetelés: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a lágy pvc tetőszigetelés átlagára 2500 - 4700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőszigetelők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőszigetelőt Miskolcon?

Jelenleg 57 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÁGY PVC TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok tetőszigetelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőszigetelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: lágy pvc tetőszigetelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy tetőszigetelő segítségét?

Egy profi tetőszigetelő a lágy pvc tetőszigetelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőszigetelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas