Lexus szerviz szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 21 autószerelő közül! Korrekt lexus szerviz árak: 15200-28500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 autószerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Ionel

Ionel

Sok tapasztalatom van

Daniel

Daniel

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lexus szerviz Nyíregyházán?

15200 - 28500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

István S.
István S. 4432 Nyíregyháza Online

A legjobb felújított Suzuki váltók! Váltó csere, akár 2 óra alatt. Webshop. Garancia. Modellek: Ignis, Swift, Wagon R+, Baleno, Liana.

 • Lexus szerviz

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon készséges az üzletkötő!!

Légrugó probléma? Mi vagyunk a megoldás! Audi, Mercedes, BMW, Citr., Volkswagen és Land Rover légrugók. Certifikált felujítás. Akár 50% megtakarítás. 20 év tapasztalat.

 • Lexus szerviz

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt gyors szolgáltatás

Nándor I.
Nándor I. 4405 Nyíregyháza Online

A automata váltó olajcsere az egyik legfontosabb, megelőző karbantartás. A teljes olajtöltet cseréje és a váltó öblítése, csak speciális géppel végezhető el. Teljes olajtöltet cseréje. A váltó öblítésével. Speciális géppel. Hibakód kiolvasással. Olajcserélő géppel.

 • Lexus szerviz

  2000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat, profi ügyintézés!

Norbert P.
Norbert P. 4246 Nyíregyháza Online

Motorolaj és szűrők cseréje egyedülálló webes termékárakon olajak, szűrők. Olajcsere verhetetlen ajánlattal! Mannol, Shell 1420-2850 Ft/L, munkadíj: 8000 Ft. Bosch Car Szerviz.

 • Lexus szerviz

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Független autó szerviz. Megbízható, jó színvonal.

Miklós P.
Miklós P. 4432 Nyíregyháza Online

Kis- és nagyteher laprugók készletről, azonnal. Javítás, csere, erősítés, felújítás. Laprugó árukiadás reggel 6.00-tól este 10.30-ig. Hétvégi ügyelet. 3 év garancia csak nálunk.

 • Lexus szerviz

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Ha valaki szeretné, hogy olyan lekezően beszéljenek vele, mintha a seggükből rántották volna ki - egy olyan helyen, ahol Ő, mint ügyfél fizet egy szolgáltatásért, akkor bátran ajánlom ezt a helyet :) Aki az én ügyeim intézte, az normális volt és korrekt, de a másik kolléga olyan minősíthetetlenül paraszt módon beszélt velem, hogy hajszál válaszott el attól, hogy beüljek a kocsiba, és otthagyjam őket. 0 kommunikációs érzék, se köszönés, se semmi. Arról nem is beszélve, hogy az én értelmezésem szerint az időpont azt jelenti, hogy valami egy megbeszélt időpontban történik. A 20 perces munka másfél órát vett igénybe.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő lexus szerviz közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lexus szerviz: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a lexus szerviz átlagára 18200 - 34100 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Nyíregyházán a lexus szerviz szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok autószerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LEXUS SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy autószerelő?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: lexus szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi autószerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a lexus szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: autószerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A lexus szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas