Ajtó kárpitozás Nyíregyháza területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtókárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legkeresettebb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kárpitozás ajtókhoz Nyíregyházán - válassza ki a legjobb specialistákat a számunkra! Bízza feladatát profi szakembereinkre, akik 59 éves tapasztalattal és garanciával rendelkeznek. Kérjen ajánlatot most, és válassza ki a legjobbat! Ha először keres szakembert a Qjob-on és nem tudja, hogyan kezdje, ossza meg velünk a problémát. Szakembereink azonnal felkeresik Önt és árajánlatot adnak, hogy a lehető leghamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntést hozna, összehasonlíthatja a szakemberek profilját, elolvashatja a véleményeket róluk és további információkat is kérhet! Mindezt DÍJMENTESEN! Válassza ki a legjobb szakembert a listánkból!

8 ajtókárpitos most online

Szabolcs

Szabolcs

A környéken vagyok.

Szabolcs

Szabolcs

Ingyenes kiszállás.

Bela

Bela

Érdekel.

Mennyibe kerül az ajtó kárpitozás Nyíregyházán?

8000 - 15000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtókárpitosk Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtókárpitost!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. 12 hónap garancia minden összeszerelésre. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Ajtó kárpitozás

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kedvező ár, megbízhatóság.

Gábor B.
Gábor B. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Ajtó kárpitozás

  2100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Attila H.
Attila H. 4246 Nyíregyháza Online

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Ajtó kárpitozás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Lehúzós cég ! Szépen ,lassan , komótosan ment a pakolás ! Persze! Hiszen órabérben vannak !2 óra alatt sikerült egy 32 nm lakásból lehordani a 4 bútort ! A dobozok nagyrészét mi vittük le! Ha mi nem pakoltunk volna ,akkor 4 óra alatt sem lettek volna készen !S ez csak a kipakolás volt !

Miklós S.
Miklós S. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor összeszerelés garanciával. Tökéletesen összeszerelt szeretne? Hívjon minket! Rövid határidő, kedvező szerelési díj, barátságos szakemberek, pontos és precíz munka.

 • Ajtó kárpitozás

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

15 éve az első lakásom beépített konyhabútorát hálószoba bútorát, és könyvespolcát is ők készítették. Költözés után egy újabb profi konyhabútort készítettek nekem, majd egy új polcrendszert, amelynek kikeverték a 15 évvel ezelőtti színt a pácoláshoz. Tökéletes precíz munka jellemzi őket. Ezúton is köszönöm a szép munkát.

Géza M.
Géza M. 4433 Nyíregyháza Online

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Ajtó kárpitozás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Konyhabútor felújítást rendeltünk a Butorpontoktól. Ismerős ajánlása alapján választottuk őket. A munka a megbeszélt időben elkezdődött és befejeződött és a mebebeszélt áron készült el. Menetközben kértünk egy kis módosítást, amit szintén sikerült a megbeszéltek szerint a határidő módosítása nélkül elvégezniük. Külön plusz pont részünkről, hogy lehet azonnali utalással fizetni a helyszínen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtókárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ajtó kárpitozás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó kárpitozás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán az ajtó kárpitozás átlagos ára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 44 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned amennyiben a következőre van szükséged: ajtó kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megbízható bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ajtó kárpitozás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas