Érzelmekkel teli bontott kerítésjavítás Nyíregyházán: Tegye rendbe és emelje ki kerítését a tömegből!

Teremtsen Vonzó Megjelenést Egyedi Bontott Kerítéssel! Kérjen ingyenes konzultációt!

Hogyan találj megbízható bontási szakember?

Keresed a tökéletes szakembert? Ne keresgélj tovább! A mi szolgáltatásunk segít megtalálni a legjobb szakembert Nyíregyházán és környékén. Legyen szó akár építésről, festésről, vagy bármilyen más munkáról, mi garantáljuk, hogy megtalálod a legmegfelelőbb szakembert az igényeidhez és a költségvetésedhez. Miért válassz minket? Először is, mi egyedülállóan széles körű szakemberekkel dolgozunk együtt, akik mindegyike szigorúan megfelel a minőségi és megbízhatósági szabványoknak. Másodszor, mi egy egyszerű és gyors platformot kínálunk, ahol könnyedén kereshetsz és összehasonlíthatod a különböző szakemberek ajánlatait. Harmadszor, mi átlátható és versenyképes árakat kínálunk, amelyek mindenki számára elérhetőek. Nem kell tovább keresgélned, hogy megtaláld a tökéletes szakembert. Lépj velünk kapcsolatba még ma és kezd el a munkát az álmaid otthonában! Áraink rugalmasak és a munka típusától és méretétől függnek. Ne habozz, kérj ingyenes árajánlatot most! Hívj minket a +36 123 4567 telefonszámon vagy látogass el weboldalunkra a www.szakemberkeresesnyiregyhaza.hu címen. Ne vesztegesd az idődet a szakemberek keresésével, inkább bízd ránk és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel!

9 bontási szakember most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Daniel

Daniel

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bontott kerítés?

33800 - 63500 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bontási szakemberek Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bontási szakembert!

Komplett kerítés építés az egész ország területén. Kérje egyedi ajánlatunkat! A legolcsóbb kerítések. Szakértelem. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Bontott kerítés

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A felmérés, a régi kerítés bontása és az új építése is gördülékenyen, precízen történt. Az új kerítés (3D táblás) nagyon szép lett. Profi munkát végeztek, minden az előre megbeszéltek szerint történt.

István K.
István K. 4400 Nyíregyháza Online

Otthonfelújítási támogatásra is elszámolható. Drót- és tábláskerítés építés. Kérje felmérésünket most.

 • Bontott kerítés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és pontos munkavégzés! Tavasz elején és ősz végén kertépítéssel és különböző faszerkezetű épületek építésével, köztes időszakban leginkább fűnyírással foglalkozunk.

Kerítés drótok, ponthegesztett hálók, vadhálók, akár egyedi méretben is, a gyártótól. A termelői ár és minőség miatt Miskolci gyárunkból szállítunk az ország távoli részeibe is. 2,5 méter magasságig. Gyártói árak. Erősített acélfonat is.

 • Bontott kerítés

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Se számla (a feltüntetett árak így nettó ami nem kevés), se szállító se semmi full fekete minden...

József B.
József B. 4400 Nyíregyháza Online

Rendeljen most kis- és nagykaput biztonsági tárral és zárbetéttel felszerelve! Drótfonatos kapuk. Kerítéspaneles kapuk. Mezőgazdasági kapuk. Korrekt árak. Országos szállítás. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés, Expressz Szállítás, Árgarancia.

 • Bontott kerítés

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jobb, ha megcsinálod magadnak...

Zsolt D.
Zsolt D. 4481 Nyíregyháza Online

Betonoszlop 600 Ft, vadháló 165 Ft Olcsón házhoz szállítjuk!

 • Bontott kerítés

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Bunkó stílus!!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bontási szakember szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bontási szakember bontott kerítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bontott kerítés: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a bontott kerítés átlagos díja 6200 - 11600 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles értékeléseket?

Nyíregyházán a bontott kerítés szolgáltatáshoz már 56 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kőművest Nyíregyházán?

Most 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BONTOTT KERÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő munkával kereshető meg: bontott kerítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kőműves?

Egy megbízható kőműves pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kőművest hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas