Teljes körű csatorna felrakás Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 59 bádogos közül! Korrekt csatorna felrakás árak: 600-1200 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 bádogos most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a csatorna felrakás Nyíregyházán?

600 - 1200 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Víz-, hő- és hangszigetelő anyagok. Kátránypapírok, bitumenlemezek stb. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát, Héra.

 • Csatorna felrakás

  9300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt... ertenek hozza

Zsolt Z.
Zsolt Z. 4432 Nyíregyháza Online

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel.

 • Csatorna felrakás

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szuper kiszolgálók!!

József S.
József S. 4405 Nyíregyháza Online

Akciós Bádogos, Tetőfedő Munkák az Egész Ország területén. Kérjen Ingyenes Ajánlatot Most.

 • Csatorna felrakás

  9400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden ami lemez kapható

András K.
András K. 4405 Nyíregyháza Online

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. 3MForint Állami támogatás. Fix csomag árak. Programok.

 • Csatorna felrakás

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Én csak telefonon kommunikáltam velük és így is minden flottul ment. Profi, felkészült, rugalmas, segítőkész mindenki, a tulajdonostól a kiszállító gépkocsivezetőig. Csak ajánlani tudom.

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Lapos tető szigetelése Országosan Ingyenes Kiszállással akár Hétvégi Munkavégzéssel.

 • Csatorna felrakás

  9500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Évek óta ha kellett valami, akkor segítettek. Jó árak, kedves kiszolgálás. Jó húsz év közelségben.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna felrakás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna felrakás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a csatorna felrakás átlagos ára 500 - 900 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Nyíregyházán a csatorna felrakás szolgáltatáshoz már 57 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bádogost Nyíregyházán?

Most 44 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek bádogost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bádogost megbíznod ha szükséged van erre: csatorna felrakás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bádogos?

Egy jó bádogos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: csatorna felrakás?

A csatorna felrakás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bádogost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas