Erkély felújítás Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 52 generálkivitelező közül, 29900-56100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a erkély felújítás! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 generálkivitelező most online

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Bertalan

Bertalan

erdekel.

Mennyibe kerül az erkély felújítás Nyíregyházán?

29900 - 56100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb generálkivitelezők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Mihály K.
Mihály K. 4400 Nyíregyháza Online

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. Állami támogatásra is. Garanciális munka. Fix határidőkkel. Szolgáltatások: Garanciával, Fix határidőre. Feladatok amiket vállalok: Parketta javítás; Fal festés; Lambéria festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Erkély felújítás

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megtaláltam ami kellett és sok és pontos szakmai segítséget. Ár -érték arány megfelelő.

Márton F.
Márton F. 4432 Nyíregyháza Online

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Exclusive kialakítások. Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Megbízható, precíz csapat. Főbb szolgáltatásaink: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Plafon gipszkartonozás; Járólap festés. Keressen, Mi segítünk

 • Erkély felújítás

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kriminális amit művelnek! Egy berepedt ablakkal kerestem meg őket, ahol az egyetlen kérésem a normális munkavégzés mellett az volt, hogy a biztosító miatt időben érkezzen meg a számla, amit ha kell ki is fizettem volna előre. Mondták, hogy természetesen nem probléma. Telefonon beolvastam minden adatot, méretet az ablakról, amit másfél hét elteltével helyszíni szemle és további mérések követtek (számla sehol). Majd 3 hétre a megrendeléstől meg is érkezett az ablak, ami nem fért be a keretbe még úgy sem hogy megpróbálták BELEKAPAPÁLNI. De legalább kaptam róla számlát, a biztosító által kért határidő után egy héttel. A sikertelen kísérlet után a vadi új, de rossz méretű ablakot a földön húzták végig a lépcsőházon és az udvaron, nem egy lépcső sarkát letörve. Tiszta szilánk volt minden, amit természetesen úgyhagytak. A reklamációra az volt a válasz, hogy meg kell értenem, hogy nehéz az üveg és esős időben nehéz mozgatni. És különbenis az általuk okozott kárt ha akarom, fizettessem ki a saját biztosítómmal. Már itt el kellett volna hajtanom őket a halálba! Második próbálkozásra választhattam időpontot, mivel ők rugalmasak és először azért nem ment minden rendben. Finom célzásokat azért kaptam, hogy nekik melyik nap lenne jó "ha lehet akkor délelőtt". Ezzel nem is lenne baj, ha a kiválasztott napra (azok közük, amit ők adtak meg DÉLELŐTT), mint utóbb kiderült nem lett volna ügyfelük beírva "már több, mint egy hónapja". Nem tudom minek ajánlják fel??? Természetesen alkalmazkodtunk. Ez után napi szinten telefonálgatás: egyik nap összeomlott a rendszerük és nem tudták, hogy akkor végül mikor is kell jönniük a másik nap meg nekem akartak jót és megkérdezték, hogy nem lenne e jó mégis egy másik nap. Mindkét alkalommal többszöri kinyomás után addig próbálkoztak amíg fel nem veszem, nem esett le nekik, hogy nagyon nem jókor telefonálnak. Arra a kérdésre, hogy akkor így egy hónap után végül meddig fog tartani a művelet, a válasz az volt, hogy "jótól kérdezi". A szappanopera azzal fejeződött be, hogy a helyszínen kiderült, hogy a törött ablakot nem szállítják el, mert nekem tudnom kellett volna, hogy az elszállítást meg kell rendelnem. A stílusról ne is beszéljünk. "Jó, hogy nem ablakpucolást is kér!" A tulajdonos (aki egyébként első alkalommal szóvátette, hogy 50 métert sétálnia kellett, mert nem jöhetett be a teli magánparkolóba) hangneme több, mint felháborító, egy komolyabb kocsmai vita után ez az arcán is látszana. Talán az egy hónapba belefért volna arról tájékoztatni, hogy nekem kell megoldanom! Most pedig, hogy miután már minden végre kész és ki lett fizetve, azzal hívogatnak, hogy nem adtunk elég pénzt. Már nem tudom mire gondoljak. Én megszámolom, mikor fizetnek nekem! Nyilván én is hazudok, mint a többi ember, aki itt írta le a panaszát, felesleges kommentelni! KABARÉ!!!

Pál M.
Pál M. 4432 Nyíregyháza Online

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Minőségi munka. Teljes generálkivitelezés. Kedvező ár. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Parketta lakkozás; Vályogfal vakolás; Ház külső színezés. Létrehozzuk Álmaid Otthonát

 • Erkély felújítás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáállása a tulajdonosnak = 0.

Árpád M.
Árpád M. 4481 Nyíregyháza Online

Házát, lakását minőségi módon felújítjuk, gyorsan és pontosan. Kérjen Ajánlatot! A lakásfelújítás a fontos szerkezeti elemekkel kezdődik és a belsőépítészettel végződik. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Főbb szolgáltatásaink: Szalagparketta lerakása; Mennyezeti repedések eltüntetése; Szobafestés. Stresszmentes lakásfelújítás

 • Erkély felújítás

  2000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megfelelő tájékoztatás, udvarias kiszolgálás.

Péter C.
Péter C. 4551 Nyíregyháza Online

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Szolgáltatásaink: Panel folyosó felújítás; Gázcsövek festés; Kőporos vakolat festés. Idei technológia, tavalyi árak

 • Erkély felújítás

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nem túl drága, segítőkész szakemberek.

Otthonfelújítás keretén belül most lehetősége nyílik a teljes ház, vagy lakásfelújításra. Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. otthonfelújítási program. otthonfelújítási akció. lakásfelújítási lehetőség. házfelújítási lehetőségek. Főbb szolgáltatásaink: Szalagparketta lerakása; Festés előtti falmosás; Palatető festés. Nagyobb munkába kezdenél?

 • Erkély felújítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Könnyű kapcsolatfelvétel, gyors árajánlat, minőségi munka! Szívből ajánlom. Köszönöm a munkát.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező erkély felújítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erkély felújítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán az erkély felújítás átlagos díja 12600 - 23600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Nyíregyházán az erkély felújítás szolgáltatáshoz már 56 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok generálkivitelezőt Nyíregyházán?

Jelenleg 43 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy generálkivitelező?

Egy generálkivitelező ezzel a munkával bízható meg: erkély felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy generálkivitelező?

Egy megbízható generálkivitelező részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: generálkivitelező?

Ha egy megfelelő generálkivitelező segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Erkély felújítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas