Fém zuhanytálca beépítése Nyíregyháza területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Keresel szakembert fém zuhanytálca beépítéséhez Nyíregyházán? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válassz a 68 vízvezeték szerelő közül, akik között biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő szakembert. A korrekt fém zuhanytálca beépítése áraink 11300-21200 Ft/db között mozognak, az árakat pedig az adott feladat bonyolultsága és a szakember tapasztalata határozza meg. Azonban ne aggódj, mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ráadásul mindezt DÍJMENTESEN teheted meg! Ne habozz, keress minket még ma és értékeld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán!

10 vízvezeték-szerelő most online

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Adalbert

Adalbert

Sok tapasztalatom van

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

17200 - 32300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Nyíregyházán!

Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Fém zuhanytálca beépítése

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
3 éve
Balázs T.
Balázs T. 4431 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Budapest Pest megye.

  • Fém zuhanytálca beépítése

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt szakembernek tűnt az egyeztetések során, viszont a munkájában nem az! A mi fürdőszobánkban egy vízórát telepített. Pontatlanul mérte be a helyét a vízórának, így rossz helyen vágta ki a meglehetősen drága csempét. És egyébként feleslegesen is. Mindezt annak ellenére, hogy kifejezett kérésem volt, hogy nagyon figyeljen erre, precíz munkát kértem.

Nándor
2 éve
Elek B.
Elek B. 4551 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Fém zuhanytálca beépítése

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kivàlo szerelő preciz megbizhatò

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, fém zuhanytálca beépítése közben Nyíregyházán