Teljes körű forgószék összeszerelés Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj forgószékösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbakat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz minket forgószék összeszereléséhez Nyíregyházán! 54 képzett szakemberünk áll rendelkezésedre, hogy a legjobb minőséget nyújtsa. Ha először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan indulj neki, jelezd nekünk a problémát és a Nyíregyházán dolgozó szakembereink azonnal ajánlatokkal jelentkeznek, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Döntés előtt ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Minden INGYENESEN! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

9 forgószékösszeszerelő most online

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Balazs

Balazs

Ma is elvállalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a forgószék összeszerelés Nyíregyházán?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb forgószékösszeszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező forgószékösszeszerelőt!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. 12 hónap garancia minden összeszerelésre. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Forgószék összeszerelés

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kedvező ár, megbízhatóság.

Gábor B.
Gábor B. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Forgószék összeszerelés

  2100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Attila H.
Attila H. 4246 Nyíregyháza Online

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Forgószék összeszerelés

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Lehúzós cég ! Szépen ,lassan , komótosan ment a pakolás ! Persze! Hiszen órabérben vannak !2 óra alatt sikerült egy 32 nm lakásból lehordani a 4 bútort ! A dobozok nagyrészét mi vittük le! Ha mi nem pakoltunk volna ,akkor 4 óra alatt sem lettek volna készen !S ez csak a kipakolás volt !

Miklós S.
Miklós S. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor összeszerelés garanciával. Tökéletesen összeszerelt szeretne? Hívjon minket! Rövid határidő, kedvező szerelési díj, barátságos szakemberek, pontos és precíz munka.

 • Forgószék összeszerelés

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

15 éve az első lakásom beépített konyhabútorát hálószoba bútorát, és könyvespolcát is ők készítették. Költözés után egy újabb profi konyhabútort készítettek nekem, majd egy új polcrendszert, amelynek kikeverték a 15 évvel ezelőtti színt a pácoláshoz. Tökéletes precíz munka jellemzi őket. Ezúton is köszönöm a szép munkát.

Géza M.
Géza M. 4433 Nyíregyháza Online

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Forgószék összeszerelés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Konyhabútor felújítást rendeltünk a Butorpontoktól. Ismerős ajánlása alapján választottuk őket. A munka a megbeszélt időben elkezdődött és befejeződött és a mebebeszélt áron készült el. Menetközben kértünk egy kis módosítást, amit szintén sikerült a megbeszéltek szerint a határidő módosítása nélkül elvégezniük. Külön plusz pont részünkről, hogy lehet azonnali utalással fizetni a helyszínen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj forgószékösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos forgószék összeszerelés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Forgószék összeszerelés: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a forgószék összeszerelés átlagos ára 2100 - 3900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Nyíregyházán?

Most 40 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FORGÓSZÉK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod ha a következőre van szükséged: forgószék összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a forgószék összeszerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A forgószék összeszerelés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas