Fürdőszoba átalakítás Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 72 fürdőszoba felújító közül, 11300-21200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a fürdőszoba átalakítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 fürdőszoba felújító most online

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a fürdőszoba átalakítás Nyíregyházán?

11300 - 21200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

Ádám B.
Ádám B. 4433 Nyíregyháza Online

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Megbízható kivitelező. Garanciális munka. Állami támogatásra is. Fix határidőkkel. Amiket vállalok: Csempe felújítás; Wc burkolás, teljes körű lakásfelújítás, szobafestés

 • Fürdőszoba átalakítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan a megbeszéltek szerint jöttek, tiszta környezetet hagytak maguk után. Jóval olcsóbban dolgoztak, mint amilyen ajánlatot más üvegesektől kaptunk.

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Lakások, házak, panellakások fürdőszobájának minőségi megújítása rövid időn belül. Kedvező, megfizethető ár. Profi szakemberekkel. Rövid határidővel. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád lefolyó szerelés; Wc hátfal felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, fal csiszolás

 • Fürdőszoba átalakítás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Minden a megrendelés szerint zajlott!A boltban kedvesek és segítőkészek voltak!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Wc felújítás, 7x napos határidő, kisebb munkát

 • Fürdőszoba átalakítás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ok.

Fürdőszoba Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Építkezés. Kedvezmények. Lakberendezés. Szolgáltatások: Lakberendezés, Fürdőszoba, Konyha. Amiket vállalok: Fürdőszoba csempe felújítás; Panel wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, ház festés

 • Fürdőszoba átalakítás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

gyors korrektek rugalmasak precizek csak ajanlani tudom őket.

Géza N.
Géza N. 4481 Nyíregyháza Online

Fürdőszoba felújítás a tervezéstől a teljes szakszerű kivitelezésig, mi mindenben segítünk Főbb szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Wc burkolás, 4-5 nap felújítási munkaidő, szobafestés

 • Fürdőszoba átalakítás

  2000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt hozzáállás, folyamatos kapcsolattartás, profi kivitelezés. Már az első naptól .lakás és kapu kulcsot biztosítottam a folyamatos munkavégzéshez. Maximálisan megbízható munkavégzést, kivitelezést tapasztaltam, igen kedvező elszámolás mellett. Legközelebb is Sárvári Tamást hívnám, ha felmerül elektromos kivitelezési igény, de apróbb munkához is.

György G.
György G. 4246 Nyíregyháza Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba kialakítása; Wc hátfal felújítás, 8x napos határidő, festő mester

 • Fürdőszoba átalakítás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

2 különbözö nap mentem oda, mindkét alkalommal tábla van kiirva az ajtóra, hogy külső munkán van, egy telefonszámmal. Hivtam, de nem volt válasz, vagy visszahivás!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító fürdőszoba átalakítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba átalakítás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a fürdőszoba átalakítás átlagára 8100 - 15200 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fürdőszoba felújítót Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 42 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA ÁTALAKÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek fürdőszoba felújítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált fürdőszoba felújítót keresned amennyiben a következőre van szükséged: fürdőszoba átalakítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a fürdőszoba felújító?

Egy megbízható fürdőszoba felújító pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: fürdőszoba felújító?

Ha profi fürdőszoba felújító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A fürdőszoba átalakítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas