Füvesítés Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 52 kertész közül! Korrekt füvesítés árak: 800-1500 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 kertész most online

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a füvesítés Nyíregyházán?

800 - 1500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Sándor K.
Sándor K. 4551 Nyíregyháza Online

Faápolási munkák, 30 év tapasztalat, minőségi, precíz munkavégzés. Egyszerű ajánlatkérés. Fák gallyazása, metszése és kivágása. Gallydarálás és elszállítás az Ön igénye szerint.

 • Füvesítés

  1900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Mindig kedves és szakértő hozzá állás . Az építőknek nagyon jó ízlésük van, bátran lehet rájuk hagyatkozni, és persze a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen.

Tibor T.
Tibor T. 4405 Nyíregyháza Online

Sávalap ásás, épület bontás, pince ásás, útépítés, alapkiemelés, mini kotró, bobcat

 • Füvesítés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szerintem az egy csillag mindent elmond. A cégvezetővel elég nagy a probléma.

György H.
György H. 4431 Nyíregyháza Online

Rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivitelezést és a hatósági átadását. A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések régi rendszer javítása. csatornázás fűtésszerelés. ingyenes árajánlat. lakásfelújítás generálban. szobafestés gipszkarton.

 • Füvesítés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Csak az a szép zöld gyep... :)

G Sonkoly
3 éve
Dániel B.
Dániel B. 4481 Nyíregyháza Online

Homlokrakodó, lánctalpas mini kotrógép, gumilánctalpas dömper - verhetetlen áron. Hívjon minket vagy kérjen azonnali online árajánlatot.

 • Füvesítés

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható cég, profi munkavégzés! Csak ajánlani tudom!

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen.

 • Füvesítés

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész füvesítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Füvesítés: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a füvesítés átlagára 600 - 1200 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertészt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 43 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜVESÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertész?

Egy kertész ezzel a feladattal bízható meg: füvesítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kertész segítségét?

Egy jó kertész a füvesítés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: füvesítés?

A füvesítés és összes részfeladata ide sorolható. Egy kertészt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas