Kád beépítés Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Találja meg álmai fürdőszobájának kulcsát! Fedezze fel szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi kádjának beépítését szakértőink segítségével. Nyíregyháza területén vállaljuk kádak beépítését, így Önnek nem kell aggódnia a munka minősége miatt. Válassza ki a megfelelő stílust és méretet, és mi gondoskodunk a többitől. Áraink változóak, attól függően, hogy milyen típusú és méretű kádot választ. Az árak tartománya X és Y között mozog. Tegye meg az első lépést az álmai fürdőszoba felé, és kérjen ajánlatot még ma!

11 kád beépítőnek most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

19400 - 36300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kád beépítők Nyíregyházán!

Tamás K.
Tamás K. 4246 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. Budapest Pest megye. Regisztrált szerelő. 100% Garancia.

  • Kád beépítés

    5900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó szakember. Az ígért időben érkezett.Gyorsan elvégezte a munkát.Ajánlom mindenkinek.

Zoltán K.
Zoltán K. 4481 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h

  • Kád beépítés

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt szerelő, ajánlom mindenkinek!

Izidor
3 éve

Csatorna és fővezeték dugulásának megszűntetése woma segítségével. A siker garantált.

  • Kád beépítés

    3800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tisztességes munkavégzés! Emberséges hozzáállás. ☺

Gábor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kád beépítő szolgáltatást percsek alatt! Érkeznek az ellenőrzött helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy kád beépítőnek, kád beépítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen csatlakozási technikákat lehet alkalmazni a kádhoz?

A kádhoz számos csatlakozási technika alkalmazható, beleértve a standard kádcsaptelepeket, a fali kifolyókat és a szabadon álló vízvezetékeket. Az árak változóak lehetnek a különböző típusú csatlakozási technikák esetében, ám általában legolcsóbban a standard kádcsaptelepek érhetőek el, melyek ára 20.000-30.000 forint körül mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell megfelelően felszerelni a kád lefolyóját?

A megfelelő kádlefolyó felszerelése érdekében javasoljuk a Viega Advantix csempealáhúzat használatát. Ennek ára körülbelül 14 000 forint, és kiváló minőséget biztosít a vízelvezetésre. A felszerelést szakemberre bízzuk, mivel a helytelen telepítés hibás működést okozhat.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kád helyszínének kiválasztását?

A kád helyszínének kiválasztását számos tényező befolyásolja, mint például a fürdőszoba mérete, kialakítása és stílusa. A kád mérete, magassága, anyaga és kényelme is szerepet játszik a döntésben. A fürdőszoba fűtésének módja és a csövek elrendezése is befolyásolhatják a kád elhelyezését. Általában a freestanding kádak drágábbak, míg az alcove kádak olcsóbbak és praktikusabbak. A kád elhelyezésének kiválasztásakor érdemes felkeresni szakembereket, akik az adott fürdőszoba kialakításának megfelelő helyszínt tudnak javasolni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kád helyét a fürdőszobában?

A kád helyét a fürdőszobában számos tényező befolyásolja, mint például a rendelkezésre álló hely, a csaptelepek elhelyezése, a vízelvezetés és a fürdőszobai bútorok elrendezése. Ezen tényezők figyelembevételével javasoljuk az egyenes vonalakkal rendelkező, minőségi anyagokból készült Laufen Ino kádat, amelynek ára 300-400 ezer forint között mozog.

Olvas