Minőségi kanapé kárpitozás Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kanapékárpitos szakembert?

Ne keresgélj tovább, a legjobbakat a Qjob-on találod! Válogass a szabadon választható ajánlatok közül és válassz a legjobb szakemberek közül! Kárpitozás Nyíregyházán: Bízd a munkát szakembereinkre! Több mint 59 éves tapasztalattal rendelkezünk. Kérj most árajánlatot! Ha még nem tudod, hogyan kezdj bele, hogy megtaláld a megfelelő szakembert a Qjob-on, akkor beszélj velünk, hogy megoldást találjunk a problémádra. Rendelkezésedre állnak a környékbeli szakembereink, akik árajánlatokkal kereshetnek meg, hogy minél előbb megoldják a feladatokat! Mielőtt választasz, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod az értékeléseiket és kérhetsz további információkat! Mindez KÖLTSÉGMENTESEN! Válassz a legjobbak közül a Qjob-on!

8 kanapékárpitos most online

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kanapé kárpitozás Nyíregyházán?

54100 - 101400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kanapékárpitosok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kanapékárpitost!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. 12 hónap garancia minden összeszerelésre. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Kanapé kárpitozás

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kedvező ár, megbízhatóság.

Gábor B.
Gábor B. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Kanapé kárpitozás

  2100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Attila H.
Attila H. 4246 Nyíregyháza Online

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Kanapé kárpitozás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Lehúzós cég ! Szépen ,lassan , komótosan ment a pakolás ! Persze! Hiszen órabérben vannak !2 óra alatt sikerült egy 32 nm lakásból lehordani a 4 bútort ! A dobozok nagyrészét mi vittük le! Ha mi nem pakoltunk volna ,akkor 4 óra alatt sem lettek volna készen !S ez csak a kipakolás volt !

Miklós S.
Miklós S. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor összeszerelés garanciával. Tökéletesen összeszerelt szeretne? Hívjon minket! Rövid határidő, kedvező szerelési díj, barátságos szakemberek, pontos és precíz munka.

 • Kanapé kárpitozás

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

15 éve az első lakásom beépített konyhabútorát hálószoba bútorát, és könyvespolcát is ők készítették. Költözés után egy újabb profi konyhabútort készítettek nekem, majd egy új polcrendszert, amelynek kikeverték a 15 évvel ezelőtti színt a pácoláshoz. Tökéletes precíz munka jellemzi őket. Ezúton is köszönöm a szép munkát.

Géza M.
Géza M. 4433 Nyíregyháza Online

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Kanapé kárpitozás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Konyhabútor felújítást rendeltünk a Butorpontoktól. Ismerős ajánlása alapján választottuk őket. A munka a megbeszélt időben elkezdődött és befejeződött és a mebebeszélt áron készült el. Menetközben kértünk egy kis módosítást, amit szintén sikerült a megbeszéltek szerint a határidő módosítása nélkül elvégezniük. Külön plusz pont részünkről, hogy lehet azonnali utalással fizetni a helyszínen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kanapékárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos kanapé kárpitozás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kanapé kárpitozás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kanapé kárpitozás átlagos ára 44400 - 83300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Nyíregyházán?

Jelenleg 38 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned ha szükséged van erre: kanapé kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a kanapé kárpitozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: kanapé kárpitozás?

A kanapé kárpitozás és összes részfeladata ide sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas