Kémény építés téglából Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 52 kéményépítő közül! Korrekt kémény építés téglából árak: 43800-82200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 kéményépítő most online

László

László

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény építés téglából Nyíregyházán?

43800 - 82200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Károly T.
Károly T. 4400 Nyíregyháza Online

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Palatetők felújítása cserepeslemezes tetőfedéssel, akár bontás nélkül is, Már 1 hét alatt!

 • Kémény építés téglából

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A hullámlemez jó minőségű! Az áru végül is időben megérkezett!

Zoltán K.
Zoltán K. 4431 Nyíregyháza Online

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Lakóházak szigetelése. Tetők szigetelése. Az egész ország területén. Csarnokok szigetelése. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Kémény építés téglából

  8800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Se cam așteaptă la încărcat

Sándor K.
Sándor K. 4432 Nyíregyháza Online

Kémény építés, bontása, javítás felújítás engedélyeztetéssel együtt

 • Kémény építés téglából

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Rendes, kedves kiszolgálás

Álmos
2 éve
Károly V.
Károly V. 4433 Nyíregyháza Online

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Kémény építés téglából

  8200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Többször voltam már bent mindig szakszerű kiszolgálást kaptam. Nem csak értenek ahhoz amit csinálnak de élvezik is. A witzinggel ellentétben nem néznek hülyének. Jah és még az áraik is jók.

Gábor D.
Gábor D. 4431 Nyíregyháza Online

Kisebb tető javítások, cserepezés, zsindely felrakása, tetőszigetelés rövid határidőre! Hívhat hétvégén is, munkaidőn túl is. Ingyenes árajánlat, akár azonnal tudunk kezdeni. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Tetőjavítás. Bádogos munkák.

 • Kémény építés téglából

  8100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható csapat, korrekt ár, színvonalas, minőségi munka. Csak ajánlani tudom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény építés téglából közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés téglából: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kémény építés téglából átlagos ára 43800 - 82100 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Nyíregyházán?

Jelenleg 38 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS TÉGLÁBÓL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt hívnod amennyiben erre van szükséged: kémény építés téglából.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi kéményépítő segítségét?

Egy profi kéményépítő a kémény építés téglából mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: kéményépítő?

Ha profi kéményépítő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kémény építés téglából és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas